Avoin työpaikka: Virastomestari, Suomen Washingtonin-suurlähetystö

Avoin työpaikka: Virastomestari, Suomen Washingtonin-suurlähetystö

Suomen Washingtonin-suurlähetystö hakee virastomestaria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan (jatko mahdollinen).

Sinisellä taustalla logo ja teksti:

Suomen suurlähetystössä Washington D.C.:ssä toimii viiden hengen tukipalvelutiimi, jonka tavoitteena on luoda ja ylläpitää henkilökunnalle toimivat, turvalliset ja viihtyisät puitteet. Tukipalveluihin kuuluu kiinteistön- ja puutarhanhoito, kuljetuspalvelut, tekninen turvallisuus ja virastopalvelut. Tiimiä vetää isännöitsijä, jonka lisäksi tiimissä työskentelee virastomestari, vahtimestari, autonkuljettaja ja huoltomies.  

Virastomestarin tehtäviin kuuluu mm. seuraavia tehtäviä:

  • Vahtimestarin ja autonkuljettajan tehtävät
  • Teknisten laitteiden ja koneiden hankinnat sekä käyttöneuvonta
  • Lähetys- ja postitustehtävät
  • Valtion kiinteistöjen kunnossapitotehtävissä avustaminen
  • Muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä palveluhenkistä asennetta. Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esim. keskiasteen teknisen alan ammattitutkinto).  

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää yleisten toimisto-ohjelmien osaamista, kiinnostusta teknisten ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Etua on siitä, jos tarvittaessa vasarakin pysyy kädessä. Tehtävään valittavan pitää hallita sekä suomen että englannin kielen taito.

Tehtävään valituksi tulleeseen sovelletaan Yhdysvaltojen asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.  Työnantaja ei osallistu matka-, muutto- tai asumiskustannuksiin. Valitun hakijan kanssa voidaan keskustella työsuhdeasunnosta vuokravastiketta vastaan. Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 10.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tukipalvelutiimin tiiminvetäjä Ismo Olkkola ([email protected]) ja muihin käytännön kysymyksiin, ml. työsuhdeasioihin, liittyviin kysymyksiin vastaa hallintovirkamies Pia Saarikivi ([email protected]).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.