Kannettava passilaite Washingtonin osavaltiossa 2.-3.4.2019

Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika. Voit samalla myös hakea Suomen henkilökorttia. Henkilökortin hinta on tällöin alhaisempi.

Aika: Tiistai 2.4. ja keskiviikko 3.4.2019

Paikka: Embassy Suites by Hilton Seattle Bellevue 3225 158th Avenue SE, Bellevue, WA 98008

Ajanvaraukset, passihakemuslomake ja tarkemmat ohjeet löytyvät TÄSTÄ LINKISTÄ(Linkki toiselle web-sivustolle.).(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Passin hakuprosessi kannettavalla passilaitteella on lähes samanlainen kuin hakeminen pääkonsulaatissa, paitsi:

  1. asiakirjoista tulee olla mukana alkuperäisen lisäksi myös kopio.
  2. passihakemus täytetään etukäteen, mutta allekirjoitetaan vasta    passivirkailijan edessä.

Maksu tulee suorittaa money orderilla/certified checkillä/cashier's checkillä, joka on osoitettu ”Embassy of Finland Consular Fees Los Angeles”. Huhtikuun passin ja henkilökortin hinnan voi tarkistaa palveluhinnastosivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.).Passin ja henkilökortin yhteismyöntöhinta on 225USD maaliskuussa 2019.

Hakemukset voidaan laittaa vireille, mikäli väestötietojärjestelmän tiedot ovat oikein (mm. nimitiedot). Hakijan tulee itse huolehtia omien henkilötietojensa ajan tasaisuudesta (Väestötietolaki 661/2009) ja ne voi maksutta tarkistaa maistraatista kerran vuodessa http://www.maistraatti.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoja:
   Suomen pääkonsulaatti, Los Angeles
   puh. +1 (310) 203 9903 ext. 4 
   sähköposti [email protected]


Passia voi hakea myös Suomen matkan yhteydessä poliisiviranomaiselta. Lisätietoa www.poliisi.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Suomen Los Angelesin pääkonsulaatti varaa oikeuden peruuttaa matkan.