Kannettava passilaite San Diegossa 15.3.2019

Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika. Voit samalla myös hakea Suomen henkilökorttia. Henkilökortin hinta on tällöin alhaisempi.

Ajanvaraukset tehdään kunniakonsuli Kathrin S. Mautinon tai hänen assistentin Brian Bustosin kautta.

Puh. +1 619 236 9202, sähköposti [email protected]

Päivä ja aika:   pe 15.3.2019 9:00 am – 4:00 pm                   

Paikka:             Suomen kunniakonsulaatti
                         1446 Front Street, Suite 205 
                         San Diego, CA 92101

Passin/henkilkortin hakuprosessi kannettavalla passilaitteella on lähes samanlainen kuin hakeminen pääkonsulaatissa, paitsi:
   1. asiakirjoista tulee olla mukana alkuperäisen lisäksi myös kopio.
   2. hakemus täytetään etukäteen, mutta allekirjoitetaan vasta passivirkailijan edessä.





Passiohjeet ja lista vaadituista liitteistä

Pääkonsulaatti lähettää ajanvarauksen vahvistaneille hakemuslomakkeen täytettäväksi ennen matkaa. Maksu tulee suorittaa money orderilla/certified checkillä/cashier's checkillä joka on osoitettu ”Embassy of Finland Consular Fees Los Angeles”. Hinnat  voi tarkistaa maaliskuun alussa palveluhinnastosivuilta(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Hakemus voidaan laittaa vireille, mikäli väestötietojärjestelmän tiedot ovat oikein (mm. nimitiedot). Hakijan tulee itse huolehtia omien henkilötietojensa ajan tasaisuudesta (Väestötietolaki 661/2009) ja ne voi maksutta tarkistaa maistraatista kerran vuodessa http://www.maistraatti.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoja:
   Suomen pääkonsulaatti, Los Angeles
   puh. +1 (310) 203 9903 ext. 4 
   sähköposti [email protected]


Passia voi hakea myös Suomen matkan yhteydessä poliisiviranomaiselta. Lisätietoa www.poliisi.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Suomen Los Angelesin pääkonsulaatti varaa oikeuden teknisistä syistä johtuviin muutoksiin esim. passimatkan peruutus, siirto tai toimitusviivästys.