Ammattikorkeakouluharjoittelu Suomen Washingtonin-suurlähetystön tukipalvelutiimissä

Ammattikorkeakouluharjoittelu Washingtonin suurlähetystössä tarjoaa mahdollisuuden päästä perehtymään monipuolisten tukipalvelujen toteuttamiseen edustustolla osana tukipalvelutiimiä. Washington kaupunkina tarjoaa mielenkiintoisen kansainvälisen ympäristön harjoittelun ajalle. Hae 14.4. mennessä!

Haemme harjoittelijaa tukipalvelutiimiin 3-6 kuukauden harjoittelujaksolle. Harjoittelun aloitusajankohta sovittavissa erikseen.

Harjoittelijan käytännönläheisiin tehtäviin kuuluvat mm. avustaminen kiinteistöjen kunnossapidossa/ huollossa ja tapahtumajärjestelyihin liittyvissä tehtävissä, virasto- ja asiakaspalvelutehtävät sekä muut edustuston toimintaan liittyvät ja johdon erikseen määräämät tehtävät.

Hakijoilta toivotaan pitkälle edenneitä opintoja aihepiirin soveltuvalla alalla esimerkiksi isännöinnin, talotekniikan tai rakennustekniikan saralta. Hakijalta toivotaan myös paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Harjoittelupaikan hakeminen

Hae harjoittelupaikkaa lähettämällä suomenkielinen motivaatiokirje suosituksineen ja CV viimeistään 14.4.2024 osoitteeseen [email protected]. Otsikoi hakemuksesi: ”Harjoitteluhakemus WAS TPT: etunimi sukunimi”.

Suurlähetystö ottaa huomioon vain sellaiset hakemukset, joissa harjoittelijalla on mahdollisuus rahoitukseen n. 1000 euroa per harjoittelukuukausi. Rahoitus on mahdollista koota eri lähteistä, kuten Kelan opintotuki ja -laina sekä oppilaitoksen tai muun virallisen tahon myöntämä stipendi. Rahoitus tulee pystyä todistamaan. Harjoittelijan tulee itse hankkia edestakaiset lennot ja majoitus harjoittelun ajaksi. Washingtonin asumis- ja elinkustannukset ovat korkeat, mikä on hyvä ottaa huomioon harjoituksen rahoitusta suunnitellessa. Suurlähetystöllä ei ole mahdollisuutta maksaa harjoittelijalle palkkaa harjoittelun ajalta.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

  • isännöitsijä Mika Laitinen sekä työsuhdeasioista hallintovastaava Pia Saarikivi, sähköpostiosoitteensa muotoa: [email protected]

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojeni käsittelyyn.