Kaksi avointa työpaikkaa konsulaatissa

Kaksi avointa työpaikkaa konsulaatissa

Suomen Tukholman-suurlähetystössä on avoinna kaksi konsulipalveluvirkailijan tehtävää. Toinen tehtävistä on äitiysloman sijaisuus.

Konsuli- ja maahantuloasioita hoitavat konsulipalveluvirkailijat työskentelevät osana konsulaatin konsulipalvelutiimiä. Työtehtäviin kuuluvat mm.:

  • Passi- ja kansalaisuusasiat
  • Notaari- ja väestörekisteriasiat
  • Viisumi- ja oleskelulupa-asiat
  • Konsulipalveluiden asiakaspalvelu
  • Talousvastaavan sijaisuus (kahden vuoden määräaikaisuustehtävään)
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Äitiyslomansijaisuus on ajalle 13.12.2021–31.12.2022. Toinen konsulipalveluvirkailijan tehtävä avataan kahden vuoden määräajaksi alkaen 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan (jatko mahdollinen).

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta sekä erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä itsenäistä että tiimityöskentelykykyä, päätöksentekokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Odotamme konsulipalveluvirkailijalta lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä Suomen edustustoissa ulkomailla katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa suurlähetystössä sekä lisäksi mahdollisuuksien mukaan ulkoministeriössä Helsingissä.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoivomuksineen 24.9.2021 mennessä osoitteeseen [email protected] Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään "konsulipalveluvirkailija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsuli Pia Helin, puh. + 46 8 676 6700 (vaihde).