Tukholman-suurlähetystö tuo kannettavan passilaitteen Göteborgiin ja Västeråsiin

Vierailemme kannettavan passilaitteen kanssa Göteborgissa ja Västeråsissa syys-lokakuun aikana. Passia ja henkilökorttia tulee hakea henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika.

Uutista päivitetty paikkakuntien osalta 13.9.2024.

Aikataulu

Göteborg     16.-18.9.2024  (TÄYNNÄ)
Sundsvall    (Peruuntuu vähäisen kiinnostuksen vuoksi.)
Eskilstuna  (siiretään Västeråsiin)
Västerås      vko 42 (päivät tarkentuvat)

Göteborgin syyskuun ajat ovat täynnä, mutta järjestämme mahdollisuuksien mukaan toisen vierailun vuoden 2025 alussa. Eskilstunan ajat siirretään läheiseen Västeråsiin käytännön syistä. 

Suurlähetystö varaa oikeuden peruuttaa tai siirtää matkan.

Ohjeet ajan varaukseen ja passin tai henkilökortin hakemiseen

  • Varataksesi ajan lähetä nimesi ja yhteystietosi konsulaatin sähköpostiin [email protected] tai soita arkipäivisin klo 9-12 numeroon 08 676 6700.
  • Soitamme takaisin ja tarjoamme sopivan ajan.
  • Passin hinta on sama kuin suurlähetystöllä eli 2630 SEK (+ postitus 100 SEK) ja EU- ja Shengen-alueella matkailuun oikeuttavan kansainvälisen henkilökortin hinta on 670 SEK (+ postitus 90 SEK). 
  • Passin tai henkilökortin maksu tulee suorittaa suurlähetystön tilille etukäteen. Kerromme ohjeet hakijalle samalla kun vahvistamme ajanvarauksen.
  • Ota mukaan tapaamiseen uusi passikuva, Skatteverketin personbevis, voimassa oleva henkilöllisyystodistus sekä mahdollinen vanha Suomen passisi tai henkilökorttisi. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta, voimme todentaa henkilöllisyyden joka tapauksessa. Vanhaksi mennyt Suomen passi tai henkilökortti kannattaa silti ottaa mukaan.
  • Valmiin passin tai henkilökortin toimitusaika on kaksi viikkoa tilauksesta. Lähetämme ne kirjattuna kirjeenä Postnordin kautta hakijan lähimpään postitoimipisteeseen.