Team Finland -verkosto Sveitsissä

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille.

Team Finland -yhteyshenkilöt Sveitsissä

Koordinaattori:
Suurlähettiläs Timo Rajakangas
Puh. +41 (0)31 350 41 00
Suomen suurlähetystö, Bern
timo.rajakangas(at)formin.fi

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Timo Rajakangas

Team Finland -verkoston tavoitteet Sveitsissä

Tervetuloa Suomen Sveitsin suurlähetystön verkkosivuille!

Näiltä verkkosivuilta ja Facebook-palvelusta löydät tietoa suurlähetystön palveluista, tapahtumista ja Suomen ja Sveitsin välisistä suhteista. Suomen suurlähetystö ylläpitää ja kehittää Suomen ja Sveitsin välisiä hyviä suhteita kaupan ja talouden, politiikan ja kulttuurin aloilla sekä ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kansalaispalvelut, muun muassa passi- ja notaariasioiden hoitaminen sekä hädänalaisten suomalaisten avustaminen tarpeen vaatiessa ovat olennainen osa suurlähetystön työtä.

Suomen ja Sveitsin suhteet ovat hyvät, ja monilla alueilla kahdenvälisellä kanssakäymisellä on pitkät perinteet. Sveitsin laaja suomalaisyhteisö ja sveitsiläisten vilkas matkailu Suomeen lähentävät maita. Kaupallis-taloudellisten suhteiden kehittämiseen, matkailuun ja Suomen maakuvan rakentamiseen panostetaan uudenlaisella Team Finland -toiminnalla, jossa ulkomailla toimivat julkisen palvelun instituutiot, suurlähetystöt, kauppaa ja investointeja palveleva Finpro ja kulttuuri-instituutit yhdistävät osaamistaan. Suomen Sveitsin suurlähetystö on osa tätä verkostoa, joka tuo aikaisempaa yhtenäisemmällä tavalla palveluita niin suomalaisten kuin sveitsiläisten toimijoiden näkyville.

Suurlähetystö tukeutuu työssään niihin lukuisiin yhteisöihin ja yksittäisiin ihmisiin, jotka ylläpitävät elävää yhteyttä Suomen ja Sveitsin välillä ja tiedottaa mielellään sosiaalisessa mediassa maiden välisiin suhteisiin liittyvistä eri alojen tapahtumista.  Suurlähetystön voimavarat ovat aikaisempaa hieman rajallisemmat, ja toimintamme sisältöä kehittäessämme otamme mielellään vastaan palautetta ja ideoita.

Lisätietoa

Maatiedosto Sveitsi

Team Finland -verkkosivut

Team Finland Facebookissa

Team Finland Twitterissä

Team Finland YouTubessa