Suomen Saksan-suurlähetystössä Berliinissä avoinna vastaanottovirkailijan/assistentin tehtävä

Suomen Saksan-suurlähetystö Berliinissä hakee palvelukseensa vastaanottovirkailijaa/assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Avoin vastaanottovirkailijan/assistentin tehtävä.
Avoin vastaanottovirkailijan/assistentin tehtävä.

Työtehtävän haltija on osa assistenttitiimiä ja hänen tehtäviinsä kuuluvat suurlähetystön puhelinkeskuksen hoito, matka-, kokous- ja vierailujärjestelyt sekä muut sihteeritehtävät, talous- ja yleishallintotehtävissä avustaminen, konsulitiimin avustaminen sekä muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävän haltijalta edellytetään erinomaista suomen sekä hyvää saksan ja englannin kielen taitoa, vahvaa toimisto- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, organisointi- ja paineensietokykyä, tiimihenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suomen ja Saksan yhteiskuntien tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä Berliinin yhteispohjoismaisessa suurlähetystökompleksissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista sihteeri/assistentin tehtävistä.

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja työsopimus noudattaa Saksan työlainsäädäntöä. Palkkaus perustuu kokemukseen ja on 3000 - 3300€ kuukaudessa. Työsopimus sovitaan kahden vuoden määräajaksi 1.8.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan) ja koeaika on 6 kk. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kahden vuoden jälkeen.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annan suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoa tehtävästä antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Tuijamari Pahl ([email protected]).

Vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai ruotsiksi ml. ansioluettelo ja mahdolliset suositukset pyydetään viimeistään sunnuntaihin 28.4.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen: [email protected] ja viestin otsikoksi ”Vastaanottovirkailija/oma nimi”.       

Ilmoitus julkaistu 8.4.2024.