Liikkuva passilaite Stuttgartissa 20 – 21.10.2022

Suomen Berliinin suurlähetystö tuo liikkuvan passilaitteen Stuttgartiin 20 – 21.10.2022. Tällöin on mahdollista anoa Suomen passia ja/tai henkilökorttia osoitteessa Claudiusstr. 10, 70197 Stuttgart-West (die Atelierwerkstatt nannatextiles).

Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika etukäteen. Kaikki ajanvaraukset tulee tehdä etukäteen sähköpostitse 13.10.2022 mennessä: [email protected]

Maksut tulee suorittaa suurlähetystön pankkitilille etukäteen. Huomioikaa valmiin passin tai henkilökortin postituskulu 7 €. Käteis- ja korttimaksuja ei oteta vastaan liikkuvalla passilaitteella vastaanotetuissa anomuksissa. Lisätiedot: Palveluhinnasto ja tilitiedot

Tärkeää muistaa:

  • Passi- ja henkilökorttihakemuksen tiedot tulostetaan Suomen väestötietojärjestelmästä. Henkilötietojen (nimi, syntymäpaikka, siviilisääty, kansalaisuudet) tulee olla ajan tasalla.  Digi- ja väestötietovirastosta (Linkki toiselle verkkosivustolle)voi tarkistaa omat tiedot maksutta kerran vuodessa. 
  • Mukana oltava yksi biometriseen passiin soveltuva paperinen valokuva, joka vastaa Suomen passivalokuvasääntöjä(Linkki toiselle verkkosivustolle). Kuva ei saa olla vanhempi kuin 6 kk.
  • Mukaan myös nykyinen Suomen passi tai henkilökortti (vaikka ei enää voimassa oleva) sekä kuitti maksusta (tiliote, kuitti tilisiirrosta tms.).

Hakemukseen tai ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut Suomen suurlähetystöön puhelimitse maanantaisin 9:30 – 11:00, keskiviikkoisin 9:30 -11:00 ja perjantaisin 9:30 – 11:00 numerosta +49 (0)30 - 505030 tai sähköpostitse [email protected].

 

Lisätietoja: Passi ja henkilökortti

Huom! Suomen Berliinin suurlähetystö varaa oikeuden peruuttaa/siirtää matkan.