Liikkuva passilaite Münchenissä 5.–7.11.2024

Suomen Berliinin suurlähetystö tuo liikkuvan passilaitteen Suomen passin ja/tai henkilökortin anomista varten Müncheniin (Suomen kunniakonsulaatti, Maria-Theresia-Str. 6) 5.–7.11.2024.

Liikkuva passilaite Münchenissä.

Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti, ja sitä varten on varattava aika etukäteen sähköpostitse ([email protected]) 29.10.2024 mennessä.

Maksut (ml. postituskulu 7 €) tulee suorittaa suurlähetystön pankkitilille etukäteen tai paikan päällä korttimaksulla. Käteismaksuja ei oteta vastaan liikkuvalla passilaitteella vastaanotetuissa anomuksissa.

Tärkeää muistaa:

  • Passi- ja henkilökorttihakemuksen tiedot tulostetaan Suomen väestötietojärjestelmästä. Henkilötietojen (nimi, syntymäpaikka, siviilisääty, kansalaisuudet) tulee olla ajan tasalla. Digi- ja väestötietovirastosta voi tarkistaa omat tiedot maksutta kerran vuodessa: www.dvv.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.)
  • Mukana on oltava yksi biometriseen passiin soveltuva enintään 6 kk vanha Suomen passivalokuvasääntöjä vastaava paperinen valokuva. Tarkista passivalokuvasäännöt Suomen poliisin verkkosivuilta: Passikuvan toimittaminen - oikeanlainen passikuva ja valokuvaamot - Poliisi(Linkki toiselle web-sivustolle.)
  • Mukaan myös nykyinen Suomen passi tai henkilökortti (vaikkei enää voimassa oleva) sekä kuitti maksusta (tiliote, kuitti tilisiirrosta tms.), jos on maksanut tilisiirtona.

 

Huom.! Suomen Berliinin suurlähetystö varaa oikeuden peruuttaa/siirtää matkan.

Lisätietoja

 www.finlandabroad.fi/web/deu/suomen-passi-ja-henkilokortti

 

Hakemukseen tai ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut puh. 030-505030 ma, ke ja pe 10.00– 11.00 tai sähköpostitse [email protected]