Suomen Lontoon-suurlähetystö hakee harjoittelijaa

Suomen Lontoon-suurlähetystössä on haussa konsulaatin harjoittelupaikka 4 kuukaudeksi, aloitusaika elokuun puolivälissä tai syyskuun alussa sopimuksen mukaan.

Harjoittelupaikkaa voivat hakea henkilöt, joilla on voimassa oleva oleskelulupa Isossa-Britanniassa (settled tai pre-settled status).

Sopivalla hakijalla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja englanninkielen taito sekä yleisten tietokoneohjelmien käyttövalmiudet. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi. Harjoittelijapaikka on tarkoitettu yliopisto-opiskelijoille tai juuri valmistuneille. Konsulaatin harjoittelijan tehtävässä vaatimuksena on Suomen kansalaisuus.

Harjoittelijan tehtävä sisältää avustamista asiakas- ja puhelinpalvelussa kokeneen vakituisen henkilöstön ohjauksessa ja valvonnassa (ml. passi- ja viisumihakemusten vastaanotto ja käsittely) sekä muita tavanomaisia toimistotehtäviä.

Tarvittaessa harjoittelija avustaa virkamiehiä myös muissa tehtävissä sekä osallistuu suurlähetystössä järjestettäviin tapahtumiin.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Harjoittelusta maksetaan minimipalkkaa Britannian hallituksen ohjeistuksen mukaisesti (https://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates(Linkki toiselle web-sivustolle.)).

Hakemukset (CV ja motivaatiokirje) tulee lähettää 20.5.2022 mennessä osoitteeseen [email protected].