Kutsu: Brexit-tilaisuus suomalaisille – EU-kansalaisten asema ja oikeudet brexitin jälkeen

Suomen Lontoon-suurlähetystö ja Lontoon Merimieskirkko järjestävät keskustelutilaisuuden brexitistä suomalaisille torstaina 7.3.2019 klo 18.00–19.30 Lontoon Merimieskirkolla (osoite: 33 Albion Street, London SE16 7HZ). Tervetuloa!

Tilaisuudessa on mahdollista kuulla, kuinka Britannian hallitus on sitoutunut suojaamaan UK:ssa asuvien EU-kansalaisten oikeudet Britannian EU-eron jälkeen ja EU Settlement Scheme -rekisteröintijärjestelmästä. Tilaisuudessa on myös mahdollista nostaa esiin kysymyksiä tai huolenaiheita. Puheenvuorot ovat englanniksi.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen osoitteessa: Brexit-tilaisuus suomalaisille – EU-kansalaisten asema ja oikeudet brexitin jälkeen(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Paikkoja on rajoitettu määrä. Peruthan ilmoittautumisesi, jos et enää pääsekään osallistumaan tilaisuuteen.

Ohjelma: 
18.00 Ilmoittautuminen – ota mukaasi henkilöllisyystodistus ja vahvistus ilmoittautumisesta.
18.10 Suurlähetystön avaussanat
18.15 Britannian sisäministeriön, Home Officen, puheenvuoro – EU Settlement Scheme
18.35 Kysymyksiä ja keskustelua – Home Office ja asianajaja Christopher Desira (Euroopan komission Lontoon-edustusto ja Seraphus asianajotoimisto)
19.30 Tilaisuus päättyy




 

Ilmoittautumislinkki: Brexit-tilaisuus suomalaisille – EU-kansalaisten asema ja oikeudet brexitin jälkeen. (Linkki toiselle web-sivustolle.)