Kundservice

Vad beträffar frågor rörande resor och frågor om COVID-19 vänligast vänd er till våra sidor som behandlar dessa frågor. För ytterligare råd om coronaviruset och hur man skall skydda sig mot viruset vänligast bekanta er med den information som finns på www.health.gov.auLänk till en annan webbplats.. Följ de råd och krav som ges för sjukdomsfall och självkarantän.
Svar på de flesta frågorna finns på ambassadens internetsidor. Ambassaden är stängt på helgdagar.

Tidsbokning

Finland ambassad har inskränkt sin konsulära service som en följd av begränsningar rörandeLänk till en annan webbplats. Finlands gränstrafik. På basis av utrikesministeriets råd är enbart vår reguljära pass betjäning och följande begränsade uppehållstillstånds betjäning öppen:

Tidsbeställning är obligatorisk. Ni kan boka tid via nätetLänk till en annan webbplats.Alla andra uppehållstillstånds ansökningar inkluderat Schengen visum ansökningar är tillsvidare suspenderade.

Förfrågningar

Telefon

Måndag - Torsdag (13.00 - 15.00)

Tel. +Länk till en annan webbplats.61 262 733 800 Länk till en annan webbplats.

E-mail

[email protected]

I en nödsituation ska du ta kontakt med ifrågavarande lands räddningsmyndigheter. Om du behöver konsulär hjälp, ta kontakt med Finlands ambassad i Canberra eller med utrikesministeriet i Helsingfors. Utrikesministeriets jourLänk till en annan webbplats. betjänar dygnet runt årets alla dagar.