Asiakaspalvelu

Yleisimpiin koronavirukseen ja matkustamiseen liittyviin kysymyksiin on vastattu täällä. Enemmän tietoa varotoimenpiteistä löydät Australian terveysviranomaisiltaLinkki toiselle web-sivustolle.. Pyydämme noudattamaan tarkasti ohjeita lääkärin vastaanotolle hakeutumisesta sekä omaehtoisesta karanteenista.
Vastaukset yleisimpiin asiakastiedusteluihin löydät edustuston sivustolta. Poikkeusaukioloajat-sivustolta näet minä päivinä Suomen suurlähetystö Australiassa on suljettu.
 

Ajanvaraukset

Suomen rajaliikenteen rajoituksistaLinkki toiselle web-sivustolle. johtuen Suomen suurlähetystön konsulipalvelut ovat rajoitetusti saatavilla. Ulkoministeriö on linjannut, että passihakemusten lisäksi nyt käsitellään seuraavat oleskelulupahakemukset:

Ajanvaraus on pakollinen. Voit varata ajan netissäLinkki toiselle web-sivustolle.. Muita oleskelulupahakemuksia eikä Schengen-viisumihakemuksia oteta tällä hetkellä vastaan.

Tiedustelut

Puhelin

Maanantai – Torstai (13.00-15.00)

Puh. +61 262 733 800Linkki toiselle web-sivustolle. (kielivalinnan jälkeen paina 2)

Sähköposti

[email protected]

Hätätapauksessa ota ensin yhteys paikallisiin pelastusviranomaisiin. Tarvitessasi konsulipalveluja ota yhteys suurlähetystöön aukioloaikoina tai soita Ulkoasiainministeriön 24/7-päivystykseenLinkki toiselle web-sivustolle.. Palvelu on auki ympäri vuoden.