Asiakaspalvelu

Yleisimpiin koronavirukseen ja matkustamiseen liittyviin kysymyksiin on vastattu täällä. Enemmän tietoa varotoimenpiteistä löydät Australian terveysviranomaisilta. Pyydämme noudattamaan tarkasti ohjeita lääkärin vastaanotolle hakeutumisesta sekä omaehtoisesta karanteenista.
Vastaukset yleisimpiin asiakastiedusteluihin löydät edustuston sivustolta. Konsulipalvelut asiakkaille ovat suljettuina kaikkina suomalaisina ja australialaisina pyhinä.

Ajanvaraukset

Suomen rajaliikenteen rajoituksista johtuen Suomen suurlähetystön konsulipalvelut ovat rajoitetusti saatavilla. Ulkoministeriö on linjannut, että passihakemusten lisäksi nyt käsitellään seuraavat oleskelulupahakemukset:

Ajanvaraus on pakollinen. Voit varata ajan netissä. Muita oleskelulupahakemuksia eikä Schengen-viisumihakemuksia oteta tällä hetkellä vastaan.

Tiedustelut

Puhelin

Maanantai – Torstai (13.00-15.00)

Puh. +61 262 733 800 (kielivalinnan jälkeen paina 2)

Sähköposti

[email protected]

Hätätapauksessa ota ensin yhteys paikallisiin pelastusviranomaisiin. Tarvitessasi konsulipalveluja ota yhteys suurlähetystöön aukioloaikoina tai soita Ulkoasiainministeriön 24/7-päivystykseen. Palvelu on auki ympäri vuoden.