Assistentin tehtävä Suomen Madridin-suurlähetystössä

Suomen Madridin-suurlähetystö hakee palvelukseensa assistenttia. Tehtävä täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan määräaikaisella kahden vuoden työsopimuksella. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja Espanjan lainsäädäntöä.

Keskeiset työtehtävät ovat

  • Suurlähettilään ja muiden edustuston virkamiesten assistentin tehtävät;
  • Kokousten, tapaamisten, virkamatkojen sekä korkean tason vierailuiden ja edustustilaisuuksien järjestelyt;
  • Yleishallinnolliset tehtävät, lentolupa-asiat, matkasihteerinä toimiminen, kuluveloitusten, virkamatka- ja edustuslaskujen teko, lyhyet käännöstehtävät;
  • Espanjankielisen sihteerin sijaisuus;
  • Muut edustuston johdon määräämät tehtävät.

Assistentti hoitaa lisäksi Espanjaan Pariisista käsin akkreditoidun puolustusasiamiehen toimiston toimintaan liittyvän kirjeenvaihdon, yhteydet viranomaisiin, lupa-asiat ja vierailut Espanjaan.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi ja aiempaa kokemusta vastaavien vaativien tehtävien hoitamisesta. Hakijalta toivotaan Suomen ja Espanjan yhteiskuntien tuntemusta.

Tehtävässä tarvitaan vankkaa toimisto- ja tietotekniikkaosaamista, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme hakijoissa valmiutta tiimityöhön ja joustavaa asennetta.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen, espanjan ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta supo.fi.(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)

Suurlähetystö käsittelee sille annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja ei siirretä tai luovuteta eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tietosuojakäytäntöömme voi tutustua osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).

Suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 22.2.2021 sähköpostilla osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Hakemus assistentin tehtävään, etunimi sukunimi”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Madridin suurlähetystössä ministerineuvos Liisa Maunula, puh. + 34 91 319 6172 (vaihde) tai em. sähköpostiosoite.