Yhteyksien luominen ja verkostoituminen

  • Hyödynnä Suomen edustustojen ja kunniakonsuleiden kontaktiverkostoa paikallisiin viranomaisiin, yrityksiin ja yhteistyökumppaneihin. Verkosto voi olla uudelle markkinalle suuntaavan yrityksen silmät ja korvat paikan päällä.
  • Kasvata yrityksesi uskottavuutta, kun järjestät verkostoitumistilaisuuksia: edustuston päällikkö tai korkea virkamies voi olla läsnä tuomassa eri tavoin arvovaltaa yrityksen tilaisuuteen, esimerkiksi avaamalla tapahtuman tai pitämällä puheen.
  • Osallistu Team Finland -vierailuihin(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan) kohdemarkkinoille.
  • Verkostoidu edustustojen järjestämissä monipuolisissa tilaisuuksissa.
  • Pyydä edustustoa avaamaan ovia kontakteihin, joiden luo et pääse ilman apua.

Suurlähetystön tilat suomalaisyritysten käytössä

Suurlähetystön tiloja voidaan käyttää järjestettäessä suomalaisyritysten markkinointi- ja verkostoitumistilaisuuksia. Suurlähetystö velottaa tilavuokran sekä hallinnollisen kulun henkilöstönsä käytöstä.

 Suurlähetystön neuvotteluhuoneeseen mahtuu enintään 50 henkeä. Käytettävissä on wifi, fläppitaulu sekä näyttö esityksiä varten. Myös suurlähettilään virka-asunto on käytettävissä vastaanottoja ja verkostoitumistilaisuuksia varten. 

Tilavuokra on sata euroa. Mikäli tilaisuus kestää yli neljä tuntia tilavuokra nousee 200 euroon. Suurlähetystön puutarha ja allasalue eivät ole käytettävissä tilaisuuksien järjestämiseen. Tilavuokran lisäksi velotamme henkilöstökuluja tuntivelotuksen mukaan. Velotus koostuu kulloisenkin henkilön työpanoksesta tilaisuuden järjestelyyn liittyvissä tehtävissä. Tilavuokran ja henkilöstökulujen loppusummaan lisäämme 10% hallinnollisen kulun, joka on enintään 100 euroa.

Pitopalvelu, siivous, ylimääräinen turvallisuuspalvelut tai muu vastaava ulkoinen palvelu tulee sopia suoraan palveluntarjoajan ja yrityksen kesken. 

Lisätietoa sähköpostiosoitteista: events.pre @ formin.fi tai  marjaana.hypponen @ formin.fi