Team Finland -verkosto Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikassa tarjoamme Team Finland palveluina muun muassa neuvontapalveluita, yhteystieto- ja arvovaltapalveluita, näkyvyyttä sekä verkostointiapua. Kysy meiltä tai Business Finlandilta tietoa markkinoillepääsystä, rahoitusmahdollisuuksista, paikallisesta lainsäädännöstä tai operointimalleista. Tuemme vienninedistämistä järjestämällä eri alojen vierailuja ja avaamalla ovia paikallisviranomaisten suuntaan. Suurlähettilään residenssiä voi käyttää verkostoitumistilaisuuksien järjestämisessä. 

Team Finland -verkoston tavoitteet Etelä-Afrikassa ovat Suomen ja Etelä-Afrikan välisen kaupan kasvattaminen, uusien suomalaisten yritysten houkutteleminen Etelä-Afrikan markkinoille sekä investointien houkutteleminen Etelä-Afrikasta Suomeen. Lisäksi pyrimme vahvistamaan Suomen maakuvaa.

Kannustamme kaikkia Etelä-Afrikan, Botswanan, Mauritiuksen tai Lesothon markkinoista kiinnostuneita tai näillä markkinoilla jo toimivia suomalaisyrityksiä olemaan yhteydessä joko suurlähetystöön tai Business Finlandin Johannesburgin -toimistoon. Autamme mielellämme viemään yrityksenne asiaa ja suomalaista vientiä eteenpäin!

Team Finland -yhteyshenkilöt Etelä-Afrikassa

Embassy of Finland, Pretoria:
Päällikön sijainen Marjaana Hyppönen
kaupallinen neuvonantaja Rui Nozes

+27-12-343 0275/6
[email protected]

Business Finland, Johannesburg:
Tagara Hove, Senior Adviser, Mega Opportunities
Camilo Ramada, Senior Adviser

+27-11- 881 5530
[email protected]

Tilaa englanninkielinen Team Finland South Africa –uutiskirje tästä linkistä

Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille