Markkinamahdollisuudet Thaimaassa 

Thaimaassa on kysyntää suomalaisosaamiselle 

Useille tulee yllätyksenä, että Thaimaa on 30 vuotta ollut maailman johtava tietokoneiden kovalevyjen vientimaa (40% maailman viennistä), top 10 autojen valmistajamaa (noin 2 miljoonaa autoa vuonna 2022) ja johtava kumituotteiden valmistaja. Thaimaassa vierailee vuosittain yli neljä miljoonaa terveysturistia. Isot thaimaalaiset energia- ja monialayritykset ovat myös globaaleja investoijia, jotka jatkuvasti etsivät etenkin uusia vähähiilisiä kestävän kehityksen ratkaisuja. 70 miljoonan ihmisen kotimarkkinan lisäksi Thaimaa on myös portti muiden ASEAN-maiden 600 miljoonan ihmisen vapaakauppa-alueen markkinoille.  

Markkinamahdollisuuksia suomalaiselle erityisosaamiselle ja uusille innovaatioille löytyy siis lähes kaikilta liiketoiminta-alueilta. Jos haluat kuulla lisää, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä Bangkokin Team Finland -asiantuntijoihin! 

Tämän lisäksi voit löytää julkaistuja markkinamahdollisuuksia ja yleiskatsauksen Business Finlandin Marketopportunity.fi (Linkki toiselle web-sivustolle.)-sivuilta:  

 

Edustuston raportit (Country Outlook)

12.9.2022