Team Finland -verkosto

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat edustustoverkko, Business Finland, Finnvera sekä maakunnalliset ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille Team Finlandin palvelut yrityksille -sivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Team Finland -yhteyshenkilöt Israelissa

Sami Jääskeläinen, erityisasiantuntija, kauppa ja investoinnit
Suomen suurlähetystö, Tel Aviv
Puh. +972 3 745 66 00
[email protected]

Alon Gold, neuvonantaja, kauppa ja talous
Suomen suurlähetystö, Tel Aviv
Puh. +972 3 745 66 00
[email protected]

Team Finland -toimijat Israelissa

  • Suomen suurlähetystö, Tel Aviv
  • Suomen kunniakonsulit Israelissa

Team Finland -verkoston tavoitteet Israelissa

Team Finlandin tärkeimpänä tavoitteena on suomalaisten yritysten viennin sekä kansainvälistymisen edistäminen.

Israelissa on suurta kiinnostusta yhteistyöhön tutkimukseen ja innovaatioihin panostavan ja opetustuloksissa maailman kärkeen kuuluvan Suomen kanssa. Tällä hetkellä tärkein yhteistyön perusta on teknologiapohjainen. Kuten Suomella, myös Israelilla on merkittävä korkean teknologian sektori sekä kukoistava start-up ja innovaatio-ympäristö.

Suomi-tiimi pyrkii kasvattamaan Suomen ja suomalaisten yritysten näkyvyyttä sekä kontakteja relevanttien organisaatioiden ja sektoreiden kanssa. Olemassa olevat kahdenväliset tutkimus- ja yhteistyösopimukset tarjoavat tälle hyvän pohjan. Lisäksi Suomi-tiimi panostaa yritysten toiminnan ja yhteistyön kasvattamiseen riskipääomarahoituksen, korkean teknologian ja innovaatioympäristö-sektoreilla, erityisesti mm. bio- ja lääketeknologiassa sekä ympäristö- ja cleantech-teknologiassa. Israelissa on osoitettu erittäin suurta mielenkiintoa suomalaista koulutussektoria kohtaan.

Suomi-tiimi edistää myös israelilaisia investointeja Suomeen.

Suomella ja suomalaisella yhteiskuntajärjestelmällä on Israelissa erittäin hyvä maine. Team Finland tukee myönteistä Suomi-kuvaa Israelissa erityisesti talouteen, tieteeseen, kulttuuriin ja koulutukseen erikoistuneiden toimittajien suuntaan. Suurlähetystö levittää Suomi-tietoutta nettisivuillaan, Facebookissa sekä erilaisten tapahtumien ja julkaisujen avulla.

Team Finland sitoo entistä paremmin yhteen kaikki Suomi-toimijat. Israelin Suomi-tiimiin kuuluvat suurlähetystö, Finpro sekä Suomen Israelin kunniakonsulit.

Lisätietoa