Suomen suurlähetystö Ottawassa etsii konsulipalveluvirkailijaa ja kaupallisten alojen koordinaattoria Vancouverin toimipisteeseen

Suomen Ottawan suurlähetystö etsii Vancouverin toimipisteen kokoaikaista (36h 15min/vko) konsulipalveluvirkailijaa ja kaupallisten alojen koordinaattoria 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valituksi tulleeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Päätehtävät ovat

 

  • Asiakaspalvelu ja tiedusteluihin vastaaminen maahantulo- ja konsuliasioissa
  • Passi- ja henkilökorttiasiat
  • Hädänalaisten Suomen kansalaisten avustaminen
  • Notaaritehtävät
  • Vaaliasiat
  • Team Finland työn tukeminen läntisessä Kanadassa
  • Kaupallisten alojen seuraaminen ja raportointi läntisen Kanadan osalta sekä yritystilaisuuksien järjestäminen
  • Muut edustuston päällikön ja lähiesimiehen määräämät tehtävät

 

Kielitaito

 

Tehtävä edellyttää hyvää kielitaitoa; kotimaisten kielten lisäksi, erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Muut osaamisvaatimukset:

 

Hakijalta edellytetään suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin tuntemusta. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää organisointikykyä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vastuuntuntoa, valmiutta omatoimiseen, aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisukykyjä. Tehtävä edellyttää myös asiakaspalvelu- sekä verkostoitumistaitoja.

 

Edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä Windows – käyttöjärjestelmän ja Microsoft Office – sovellusten (Word, Excel, Power Point) hallintaa. Yleinen sosiaalisen median hallinta katsotaan eduksi.

 

Tehtävään valittavalle annetaan tarpeellinen koulutus konsuli- ja kansalaispalvelutehtäviin. Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä tai Suomessa erikseen sovittavana ajankohtana. Tehtävästä kiinnostuneen henkilön on syytä tutustua myös konsulipalvelulakiin (Laki nro 498/1999).

 

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänellä tulee olla Kanadan viranomaisten myöntämä voimassaoleva työ- ja oleskelulupa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pauliina Pennanen, konsulipalvelu- ja hallintovastaava, Suomen suurlähetystö, Ottawa, [email protected], puh: +1 613 288 2233

 

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 7.4.2024 mennessä sähköisesti seuraavaan osoitteeseen:  [email protected].  

 

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla: Tietosuoja ulkoasianhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta: Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)