Lontoon-suurlähetystö hakee neuvonantajaa (viestintä ja poliittiset asiat) määräaikaiseen työsuhteeseen

Suomen Lontoon-suurlähetystö hakee neuvonantajaa (viestintä ja poliittiset asiat) 20.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan noin 10 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Sijaisuuden kesto tarkentuu rekrytointiprosessin aikana. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja Britannian lainsäädäntöä. Haethan 15.5.2022 mennessä.

Neuvonantajan tehtäviin kuuluvat:

  • Mediaseuranta ja -raportointi

  • Maakuvahankkeiden ja asiantuntijavierailujen suunnittelu ja toteutus

  • Kansalais-, verkko-, some-  ja kriisiviestintä

  • Alue- ja työvoimapolitiikka

  • Terveys- ja sosiaalipolitiikka

  • Team Finland -viestintä

  • Lehdistöneuvoksen ja neuvonantajan sijaisuudet

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, tietoteknistä osaamista sekä järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on etua korkeakoulututkinnosta (esim. viestintä, kansainvälinen politiikka tai valtio-oppi), Britannian yhteiskunnan tuntemuksesta ja ruotsin kielen taidosta. Arvostamme sosiaalisen median eri kanavien hyvää hallintaa ja kykyä luoda kiinnostavaa, visuaalisuuden huomioivaa sisältöä eri kohderyhmille. Videon kuvaus- ja editointitaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavaa ja kiinnostavaa työtä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden edistää Suomen tavoitteita Isossa-Britanniassa. Lontoo on poikkeuksellisen kiinnostava työympäristö viestinnästä ja kansainvälisestä politiikasta kiinnostuneelle henkilölle.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.suojelupoliisi.fi > turvallisuusselvitys.

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.  Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 15.5.2022 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja palkkatoive.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Vasara, [email protected]