Lontoon-suurlähetystö hakee hallintovirkailijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Suomen Lontoon-suurlähetystö hakee hallintovirkailijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen kesäkuusta 2022 alkaen. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.12.2021.

Hallintovirkailijan keskeisiä tehtäviä ovat:

  • Edustuston taloushallintotehtävät
  • Osallistuminen edustuston taloussuunnitteluun ja määrärahaseurantaan yhdessä johdon kanssa
  • Palkka- ja matkahallintoon liittyviä tehtäviä
  • Protokollaan liittyviä ja yleishallinnollisia tehtäviä
  • Konsulin sijaisuus tarvittaessa

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvia opintoja ja kokemusta taloushallinnosta. Edellytämme numerotarkkuutta ja huolellisuutta, itsenäistä työskentelytapaa, oppimiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Konsulin sijaiselta edellytetään Suomen kansalaisuutta.

Tehtävä on ns. asemamaasta palkatun tehtävä, joten työsuhteessa sovelletaan Ison-Britannian lainsäädäntöä. Työsopimuksen alussa on 4 kuukauden koeaika.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.suojelupoliisi.fi(Linkki toiselle verkkosivustolle) (-> turvallisuusselvitys).

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle).  Lähettämällä hakemuksen tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn.

Vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen oheen tulee liittää mukaan hakijan CV ja palkkatoive. Hakemus liitteineen tulee lähettää suurlähetystön sähköpostiin [email protected]  viimeistään 31.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Kilpi, [email protected], puh. + 44 (0)20 7838 6211.