Philip Palmgren, kunniakonsuli toisessa polvessa

Suomen kunniakonsuli Kapkaupungissa on vaihtunut. Viiden vuoden tauon jälkeen titteli on palanut Palmgrenin sukuun, edesmenneen isänsä jalanjälkiä seuraa Philip Palmgren.

Philip on Nordic Paper and Packaging Pty Ltd yrityksen johtaja. Yritys on palvellut Etelä-Afrikan paperi-, puu- ja pakkausmarkkinoita vuodesta 2002. Uudella kunniakonsulilla on vahva yrittäjätausta, koulutuksensa hän on hankkinut Hankenin kauppakorkeakoulusta.

Philip Palmgren on asunut Kapkaupungissa vuodesta 2011. Jo ennen kunniakonsulinimitystä Philip ja puolisonsa Sabine ovat osoittaneet olevansa Suomen ja suomalaisten asialla. He ovat muun muassa järjestäneet ennakkoäänestyksiä yrityksensä tiloissa ja ovat olleet mukana Kapin alueen suomalaisten tapahtumissa. Vinkkinä, että Facebookista löytyy ryhmä nimeltään Kapin suomalaiset.

Uutta kunniakonsulia voi lähestyä suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Hän harrastaa vapaa-ajallaan eteläafrikkalaiseen tapaan ulkolajeja kuten golfia, pyöräilyä, ruuanlaittoa ja veneilyä. Philipin vinkki Kapkaupunkiin matkaaville on aloittaa aamu aikaisin vaellus- tai pyöräilyretkellä ja sitten suunnata viinitilalle pitkälle lounaalle.

Kapkaupungin kunniakonsulin yhteystiedot sekä yleisohje kunniakonsulin tehtävistä