Suomen Bangkokin-suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijaa

Suomen Bangkokin-suurlähetystö hakee korkeakouluharjoittelijaa

Edustusto hakee korkeakouluharjoittelijaa yhden vapautuneen paikan tilalle, ajalle 01.09.-30.11.2020 . Edustuston tavoitteena on tutustuttaa korkeakouluharjoittelija mahdollisimman laajasti suurlähetystön toimintaan ja monipuoliseen sekä mielenkiintoiseen, kansainväliseen työkenttään.

Tehtävät

  • Poliittisessa ja kauppapoliittisessa raportoinnissa avustaminen Thaimaan ja Kambodzhan osalta
  • Team Finland –vienninedistämistyössä avustaminen
  • Maakuva- ja viestintätyössä avustaminen, ml. mediaseuranta ja mediakatsausten tekeminen, juttujen kirjoittaminen suurlähetystön blogiin ja verkkosivuille
  • Vierailu- ja seminaarivalmisteluissa avustaminen
  • Osallistuminen erilaisiin kokouksiin ja seminaareihin sekä niistä raportoiminen
  • Projektiluontoiset laajemmat selvitys- ja seurantatehtävät, esimerkiksi poliittisten katsausten tai sektorikohtaisten markkinaselvitysten laatiminen
  • Muut edustuston johdon määräämät tehtävät

Toivottu opintotausta ja opintojen vaihe 

Toivomme opinnoissaan pitkällä olevaa tai vastavalmistunutta harjoittelijaa.

Soveltuva opintotausta on yhteiskuntatieteet, kauppatieteet, oikeustieteet tai muu soveltuva ala.

Kielitaitovaatimukset 

Sujuva suullinen ja kirjallinen englanti, erittäin sujuva suomen kielen kirjallinen ilmaisu.

Muut osaamisvaatimukset 

ATK-perustaidot, erinomaiset yhteistyötaidot ja kyky sopeutua monikulttuuriseen työyhteisöön.

Muut ominaisuudet 

Odotamme harjoittelijalta kiinnostusta ja perehtyneisyyttä yhteiskunnallisiin asioihin, politiikkaan ja ihmisoikeuksiin sekä intoa taloudellisten suhteiden edistämiseen ja viestintään.

Toivomme harjoittelijalta oma-aloitteista ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä stressinsietokykyä ja joustavuutta työtehtävien ja määräaikojen vaihdellessa.

Asunto 

Asunto tulee hankkia itsenäisesti, mutta edustusto voi avustaa yhteyden saamisessa sopiviin vuokra-asuntojen välittäjiin Bangkokissa. Kalustettujen asuntojen saatavuus on kaupungissa erittäin hyvä.

Turvallisuusselvitys ja hakuaika

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi. Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Pyydämme ystävällisesti lähettämään hakemuksen, ansioluettelon ja todistuksen yliopiston rahoitustuesta 07.06.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan mahdollinen toive harjoittelun ajankohdasta. Viestin otsikoksi pyydetään merkitsemään ”korkeakouluharjoittelija / SL Bangkok”.

Suosituspalkka vuonna 2020 on 1236 euroa. Edustusto voi mahdollisesti kustantaa kolmannen harjoittelukuukauden palkan, mikäli yliopiston rahoitustuki ei sitä kata.

Lisätietoja 

Heikki Karhu (email: [email protected]), edustuston päällikön sijainen