Suomen suurlähetystö Roomassa hakee määräaikaista virastopalvelutyöntekijää

Suomen suurlähetystö Roomassa hakee määräaikaista virastopalvelutyöntekijää 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään vuoden (12kk) määräaikaisuutena. Tehtävässä edellytetään englannin ja italian kielen taitoa. Suomen kielen taidosta on etua.

Virastopalvelutyöntekijän päätehtäviä ovat:

  • asiakaspalvelutehtävät
  • toimistotehtävissä ja hallinnollissa tehtävissä avustaminen
  • vahtimestarin tehtävät mukaan lukien pienten korjaus- ja kunnossapitotöiden tekeminen
  • tarvittaessa autonkuljettajana toimiminen ja muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Virastopalvelutyöntekijä työskentelee suurimman osan ajasta suurlähetystön kansliassa. Yhteistyötä tehdään Suomen ja Italian ulkoministeriöiden sekä eri viranomaistahojen kanssa.

Hakijalta edellytetään:

  • asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja tarkkuutta
  • perustason tietotekniikkataitoja
  • taitoa tehdä pieniä kiinteistön kunnossapito- ja korjaustöitä.
  • italian ja englannin kielen taitoa. Suomen kielen taidosta on etua.

Hakijalle katsotaan eduksi Suomen ja Italian viranomaiskäytäntöjen tuntemus, työkokemus Suomen julkiselta sektorilta. Myös aiempi työkokemus monikulttuurisesta ympäristöstä lasketaan eduksi.

Koulutus tehtävään annetaan osin ohessa suurlähetystössä. Tehtävä kuuluu edustuston paikallisesti palkatun henkilökunnan tehtäviin ja työsuhteessa sovelletaan paikallista lainsäädäntöä ja noudatetaan asemamaasta palkatun henkilön työehtoja.

Vapaamuotoinen suomenkielinen hakemus ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 12.5.2024 sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Sähköpostiviestin otsikkokenttään merkintä: Hakemus virastopalvelutyöntekijän tehtävään

Hakemuksia ei palauteta. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta hakijan tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Hakija voi tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa ministerineuvos Virpi Kankare ([email protected]), puhelimitse +39 3371391834.