Team Finland -palvelut yrityksille Italiassa ja Maltalla

​​​Italia on yksi suurimmista talouksista Euroopan unionin sisämarkkinoilla ja euroalueella. Se on kiinnostava kohdemarkkina tai arvoverkon osa myös pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta riippumatta.

​​Malta on Suomessa vielä vähemmän tunnettu, nopeasti kasvava ja dynaaminen englanninkielinen markkina.

Suurlähetystö ja Team Finland -verkosto tarjoavat yrityksille kattavat tukipalvelut.

Suomi tukee yritystemme kansainvälistymistä, houkuttelee Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja edistää matkailua Suomeen.

Näiden tavoitteiden toteuttamiseksi ja yritysten palvelemiseksi on muodostettu Team Finland -verkosto. Se kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut kotimaassa ja maailmalla. Team Finland auttaa yritystäsi kansainvälistymään ja menestymään maailmalla.

Suomen Rooman-suurlähettiläs johtaa Team Finland -toimintaa Italiassa, Maltalla ja San Marinossa. Team Finland -toimintaan osallistuvat suurlähetystön lisäksi Suomen Rooman-instituutti, pitkään suomalaisyritysten kanssa toimineet konsultit, Suomen kunniakonsulit eri puolilla Italiaa ja Maltalla sekä Business Finland ja ulkoministeriö.

Team Finland -verkosto tukee yritysten markkinoillepääsyä Italiaan ja Maltalle. Räätälöimme palveluita yritysten kysynnän ja tarpeiden mukaan. Järjestämme tapahtumia sekä tuotamme ajantasaista ja relevanttia tietoa markkinoiden mahdollisuuksista. Useimmiten meiltä kysytään kontakteja ja arvovaltapalveluita, tietoa liiketoimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä sekä tukipalveluita markkinoillepääsyyn ja tukea viestintään. Laaja kontaktiverkostomme on usein osoittautunut yrityksille hyödylliseksi. Pyrimme palvelemaan kaikkia yrityksiä joko suoraan tai tarvittaessa ohjaamalla oikean tahon luokse.

Rahoitustukea yrityksille tarjoavat kotimaan Team Finland -toimijat, esimerkiksi alueelliset ELY-keskukset, Business Finland ja Finnvera.

Team Finland -yhteyshenkilöt Italiassa, Maltalla ja San Marinossa

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa [email protected]

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Pia Rantala-Engberg

Koordinaattori:
Ulkoasiainsihteeri Teemu Laakkonen
Suomen suurlähetystö, Rooma

Erityisasiantuntija, Team Finland Hanna Laurén
Suomen suurlähetystö, Rooma
[email protected], puh. +39 337 164 0147

Erityisasiantuntija, Team Finland Silva Paananen
Suomen suurlähetystö, Rooma
[email protected], puh. +39 337 163 1726


Yhteyshenkilö Milanossa:
Konsuli- ja julkisuusdiplomatiavirkailija Birgitte Kankaro
Suomen suurlähetystö, Milanon toimipiste
 

Lisätietoa Team Finlandista ja yrityspalveluista