Suomen suurlähetystö Roomassa hakee määräaikaista ravitsemus- ja taloudenhoitovastaavaa

Suomen suurlähetystö Roomassa hakee ravitsemus- ja taloudenhoitovastaavaa 24.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään vuoden (12kk) määräaikaisuutena. Tehtävässä edellytetään suomen, italian ja englannin kielen taitoa.

Kuva: Julia Kivelä
 

Ravitsemus- ja taloudenhoitovastaavan tehtävää hoidetaan pääosin suurlähettilään virka-asunnossa. Tehtävässä hoidetaan myös muiden virkamiesten edustustilaisuuksia.

Tehtävä sisältää vaativien edustustilaisuuksien valmistelemista ja hoitamista virka-asunnossa, virka-asunnon siivoamisesta vastaamisen, liinavaatteiden huoltamisen ja virka-asunnon vierashuoneiden huoltamisen. Tehtävään kuuluu myös virka-asunnon inventaarioon osallistuminen.

Hakijalta edellytetään

Tehtävässä korostuu suomalaisen ruokakulttuurin tuntemus ja sen heijastuminen tilaisuuksien järjestämiseen ja kattamiseen. Tämän lisäksi tehtävässä on tärkeää tuntea italialaista ja muuta kansainvälistä ruokakulttuuria. Tehtävässä hoidetaan vaativia tarjoilutehtäviä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta sekä työaikojen että työtehtävien suhteen. Valittavalla on oltava kysy itsenäiseen työn tekemiseen ja työn organisointiin. Tehtävään valittavalta edellytetään palvelualttiutta, hienotunteisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Valittavalla tulee olla talous- ja tarjoilutehtävään soveltuva koulutus.  Etuna pidetään aiempaa työkokemusta tarjoilemisesta, taloudenhoitamisesta ja asiakaspalvelusta.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään suomen, italian ja englannin kielitaitoa.

Tehtävä kuuluu edustuston paikallisesti palkatun henkilökunnan tehtäviin ja työsuhteessa sovelletaan paikallista lainsäädäntöä ja noudatetaan asemamaasta palkatun henkilön työehtoja.

Vapaamuotoinen suomenkielinen hakemus ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 26.5.2024 sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Sähköpostiviestin otsikkokenttään merkintä: Hakemus ravitsemus- ja taloudenhoitovastaavaan tehtävään

Hakemuksia ei palauteta. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta hakijan tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Hakija voi tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa ministerineuvos Virpi Kankare ([email protected]), puhelimitse +39 3371391834