Avoin työtehtävä - Haemme maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattoria aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2021–31.11.2022

Avoin työtehtävä - Haemme maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattoria aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2021–31.11.2022

Kiinnostaako sinua monipuoliset viestinnän ja maakuvatyön tehtävät kulttuuririkkaassa Italian pääkaupungissa, Roomassa? Suomen suurlähetystö Roomassa etsii vuoden määräaikaista, työsopimussuhteista koordinaattoria 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Maakuva-, viestintä- ja kulttuurikoordinaattorin tehtävässä painottuu tällä hetkellä erityisesti

  • Suomen laajan maakuvatyön edistäminen
  • Suurlähetystön julkisen viestinnän ja tiedottamisen koordinaatio (ml. Suomen vienninedistämiseen liittyvä julkisuusdiplomatia)
  • kulttuuriyhteistyön edistäminen Suomen ja Italian välillä; vierailujen, näyttelyiden, seminaarien, konserttien järjestelyihin liittyvät valmistelut ja toteutus, myös yhteistyössä suomalaisten ja italialaisten tahojen sekä muiden Roomassa toimivien edustustojen (erityisesti muut Pohjoismaat ja EU-maat) sekä kulttuuritoimijoiden kanssa
  • Kulttuuria sekä kulttuuri- ja opetusyhteistyötä koskeva kirjeenvaihto ja tiedusteluihin vastaaminen
  • Suomi-italia-suomi –kirjallisiin käännöksiin ja kielenhuoltoon liittyvät tehtävät
  • Edustuston päällikön tai sijaisensa määräämät muut hallinnolliset tehtävät

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi filosofian maisteri), ja relevanttia aiempaa työkokemusta kansainvälisestä työympäristöstä, monipuolisia viestinnällisiä taitoja (ml. erilaiset viestintätilanteet ja -kanavat) sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä esiintymistaitoa. Odotamme sinulta suomalaisen ja italialaisen yhteiskunnan (sekä mediakentän) tuntemusta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelytapaa, kiinnostusta erittäin monipuoliseen työkuvaan sekä tietoteknisiä valmiuksia. Lisäksi edellytämme valmiutta ja osaamista erilaisten suomi-italia-suomi -käännösten tekemiseen kirjallisesti toisinaan tiukoissakin aikarajoissa. Kääntäjän pätevyys katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja italian sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työsuhteessa sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Italian lainsäädäntöä. Aluksi työsopimus tehdään Italian lain mukaisesti määräaikaisena ajalle 1.12.2021–30.11.2022 (tai sopimuksen mukaan, 12kk). Sen jälkeen osapuolilla on halutessaan mahdollisuus sopia vakinaisesta työsuhteesta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamia henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta hakijan tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Hakija voi tutustua tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.  Hakemalla tehtävään, hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa edustuston päällikön sijainen Ilkka Nordberg (s-postiosoite [email protected] tai +39 06 8522 3313).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 1.11.2021 mennessä osoitteella Ambasciata di Finlandia, Via Lisbona 3, 00198 Roma, Italia tai sähköpostilla [email protected]

Hakemuksia ei palauteta.

Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus maakuva- ja viestintäkoordinaattorin tehtävään”.