Team Finland -verkosto Tanskassa

Tanskassa toimii noin 120 suomalaisyritysten tytäryhtiötä ja paikallisedustajaa. Team Finland Tanskassa auttaa suomalaisyrityksiä kontaktien luonnissa paikallisiin viranomaisiin ja elinkeinoelämään, ja antaa perustietoa Tanskan markkinoista.

Tanskan Team Finland-verkoston työn painopisteitä ovat terveysala, kuluttajahyödykkeet ja elintarvikkeet.  Kööpenhamina on myös YK-hankintojen tärkeä keskittymä. Tanskan Team Finland on viime vuodet tehnyt töitä suomalaisyritysten tukemiseksi, jotta tuotteidemme ja osaamisemme hyödyntäminen YK-hankinnoissa kasvaisi. 

Globaalisti Team Finland -verkosto edistää suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen, suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa maailmalla. Team Finland -verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut.

Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut. 

Tanskan Team Finland:

Lisätietoa:

Ota yhteyttä:

Neuvonantaja Veera Weisdorf
Suomen suurlähetystö, Kööpenhamina
(+45) 61 55 62 48 / veera.weisdorf(a)gov.fi