Virkatodistus- ja osoitetiedustelut Tanskassa

Jos tarvitset tietoja Tanskassa asuvasta henkilöstä (esimerkiksi osoitetiedustelut ja sukuselvityskysymykset perunkirjoitusta varten) voit ottaa itse yhteyttä mihin tahansa Tanskan kuntaanLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan). Kunnat saattavat periä maksun asiakirjojen toimittamisesta.  Jos et tiedä missä kunnassa henkilö asuu tai on asunut, voit ottaa yhteyttä Kööpenhaminan kuntaan: folkeregister(a)kff.kk.dk.

Jos tiedustelusi koskee kuollutta Suomen kansalaista, joka on asunut Tanskassa, tee virkatodistuspyyntö Suomen ulkoministeriölle.Linkki toiselle web-sivustolle. Liitteeksi tarvitset suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi otteen väestötietojärjestelmästä, mistä selviää henkilön kuolinaika. 

Lisätietoa Tanskan väestörekisterinLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan) sivuilla yksityistä henkilöä koskevien tietojen luovuttamisestaLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan).  

Färsaaria koskevat tiedustelut esitetään Färsaarten VäestörekisterikeskukselleLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan) ja Grönlantia koskevat tiedustelut paikalliselle kunnalleLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan).

Virkatodistus- ja osoitetiedustelut Suomessa

Jos haluat selvittää Suomessa asuvan henkilön osoitteen, voit ottaa yhteyttä henkilön asuinpaikkakunnan seurakuntaan tai maistraattiin. Jos asuinpaikkakunta ei ole tiedossa, voit tiedustella asiaa Helsingin maistraatistaLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan)

Maistraattien yhteystiedotLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan).