Suomen suurlähetystö Wienissä hakee taloudenhoitajaa/ ravitsemus- ja taloudenhoitotyöntekijää suurlähettilään virka-asuntoon

Suomen suurlähetystö Wienissä hakee taloudenhoitajaa suurlähettilään virka-asuntoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2024 – 30.4.2025. Tehtävä voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen. Hakijalla tulisi olla soveltuvaa työkokemusta sekä kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä. Hakemus pyydetään lähettämään 23.11.2023 mennessä.

Taloudenhoitajan tehtävänä on vastata virka-asunnon monipuolisen arjen sujuvuudesta. Taloudenhoitaja ja virka-asunnon kokki muodostavat yhteistyötiimin, joka toimii suurlähettilään johdolla.

Pääasialliset työtehtävät:

  • Erityyppisten edustustilaisuuksien (lounaat, päivälliset, vastaanotot, luento- ja esittelytilaisuudet) suunnittelu, järjestely ja toimeenpano.
  • Virka-asunnon hankintojen suunnittelu ja toteuttaminen.
  • Siivouksen suunnittelu ja valvonta sekä kevyt puhtaanapito.
  • Liinavaatehuolto.
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Tehtävän edellyttämät vaatimukset:

  • Alan työkokemus
  • Joustavuus erityisesti työaikojen suhteen ja kyky työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
  • Hyvä organisointi- ja paineensietokyky, palveluhenkisyys ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • Vähintään tyydyttävä englannin kielen taito, saksan kielen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vaihtelevan työn, hyvät työehdot ja lomaedut.  Tehtävään sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Itävallan lainsäädäntöä. Työaika on sopimuksen mukaan 40 tuntia viikossa ja työ suoritetaan pääasiallisesti arkisin. Työhön sisältyy usein iltatilaisuuksia.

Tehtävään ei sisälly asuntoa eikä erillistä päivärahaa. Tehtävän vuosittainen bruttominimivuosipalkka on 31 000 EUR (minimibruttopalkka vuodessa). Hakija voi esittää palkkatoiveen koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Etuihin kuuluu lisäksi vuosittainen liikuntatuki ja mahdollisuus saksan kielen opiskeluun. 

Hakuaika tehtävään päättyy 23.11.2023

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV sekä oma palkkatoivomus pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteisiin: [email protected] ja [email protected]. Viestin otsikkoon ”Taloudenhoitaja 2023 [sukunimi]’.

Lisätietoja tehtävästä antavat Wienin suurlähetystössä virka-aikana hallintopäällikkö Anna Salovaara ja hallintovastaava Erja Päivärinta, puh. +43 1 535 03 65. ​

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meillä antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

https://finlandabroad.fi/web/aut/edustusto