Suomalainen seurakunta

Itävallan suomalainen evankelis-luterilainen seurakunta on vuonna 2005 ”virallistettu” seurakunta, joka tarjoaa kirkollista toimintaa Itävallassa asuville ja oleskeleville suomalaisille heidän omalla äidinkielellään. Seurakunta järjestää suomenkielisiä jumalanpalveluksia Wienissä noin kerran kuukaudessa ja muilla paikkakunnilla pyydettäessä, toimittaa kasteita, avioliitonsiunaamisia, hautaan siunaamisia ja kodinsiunaamisia sekä tekee sielunhoitotyötä. Seurakunnan jäseneksi liitytään ilmoittautumislomakkeella. 

Tiistaisin on seurakunnan tiloissa Gentzgassella suomenkielistä vaihtuvaa ohjelmaa eri kellonaikoina. Seurakunta pitää myös perhekerhoa torstaisin klo 9.30–11.30, johon voi tulla ilman ilmoittautumista. Seurakunnan tiloista löytyy myös kattava suomenkielisten kirjojen kirjasto, joita voi vapaasti lainata. Seurakunnan tiloja voi vuokrata erilaisten ryhmien käyttöön. Seurakunta julkaisee kolme kertaa vuodessa ilmestyvää Sinitaivas-lehteä sekä sähköistä tiedotuskirjettä kerran kuussa.

Suomalainen seurakunta – Finnische Evangelische Gemeinde A.B. in Österreich(Linkki toiselle web-sivustolle.)
Gentzgasse 10, 1180 Wien (ovikoodi lukee ikkunassa)
Sähköposti: finn.gemeinde(at)evang.at
Kotisivut: www.finngemeinde.at(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Facebook-ryhmä: Itävallan suomalainen evankelis-luterilainen seurakunta(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan)
Pastori Ella-Maria Boba
Puh. +43 (0) 699 1887 7819
ella-maria.boba(at)evang.at

Kuraattori Elise Sippola-Puster
elise.sippola(at)gmx.at