Suomalainen seurakunta

Itävallan suomalainen evankelis-luterilainen seurakunta on vuonna 2005 ”virallistettu” seurakunta, joka tarjoaa kirkollista toimintaa Itävallassa asuville ja oleskeleville suomalaisille heidän omalla äidinkielellään. Seurakunta järjestää suomenkielisiä jumalanpalveluksia Wienissä noin kerran kuukaudessa ja muilla paikkakunnilla pyydettäessä, toimittaa kasteita, avioliitonsiunaamisia, hautaan siunaamisia ja kodinsiunaamisia sekä tekee sielunhoitotyötä. Seurakunnan jäseneksi liitytään ilmoittautumislomakkeella. 

Tiistaisin klo 17.30–19.30 on seurakunnan tiloissa Gentzgassella suomenkielistä vaihtuvaa ohjelmaa. Nämä ns. Avoimien ovien illat ovat hyvä mahdollisuus tutustua muihin Itävallassa asuviin suomalaisiin. Seurakunta pitää myös perhekerhoa torstaisin klo 10–12, johon voi tulla ilman ilmoittautumista. Seurakunnan tiloista löytyy myös kattava suomenkielisten kirjojen ja dvd-elokuvien kirjasto, joita voi vapaasti lainata. Seurakunnan tiloja voi vuokrata erilaisten ryhmien käyttöön. Seurakunta julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Sinitaivas-lehteä sekä sähköistä tiedotuskirjettä kerran kuussa.

Suomalainen seurakunta
Gentzgasse 10, 1180 Wien
Sähköposti: finn.gemeinde(at)evang.at

Facebook-ryhmä: Itävallan suomalainen evankelis-luterilainen seurakunta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)
Pastori Ella-Maria Boba
Puh. +43 (0) 699 1887 7819
ella-maria.boba(at)evang.at

Kuraattori Laura Homan
Puh.: +43 (0)699-19253251 
laurahoman69(at)gmail.com