Hiihdon MM-kisat alkavat Itävallan Seefeldissä 19.2.

Hiihdon MM-kisat Itävallan Seefeldissä 19.2.–3.3. tuovat maahan paljon talviurheilun ystäviä. Matkoilla usein sattuu ja tapahtuu. Suurlähetystö kokosi tärkeimmät vinkit ja linkit mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Seefeldiin saapuvia kisavieraita kehotetaan seuraamaan paikallisuutisia sekä Tirolin poliisin tiedotuksia. Poliisi muistuttaa sivuillaan ja Twitterissään mm. kisojen aikaisista liikennerajoituksista ja paikallisuutisista selviävät säätiedot ja mahdolliset säävaroitukset.

Facebookissa toimiva Nettikonsuli-palvelu neuvoo, jos Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva ulkomaalainen on joutunut ulkomailla hätään sairauden, tapaturman tai onnettomuuden vuoksi tai joutunut rikoksen kohteeksi. Nettikonsuli on ulkoministeriön tarjoama neuvontapalvelu kansalaisille, jonka tehtävä on muistuttaa ajankohtaisista matkustusturvallisuuteen liittyvistä asioista ja antaa matkustusturvallisuusvinkkejä ja -neuvoja. Palvelun kautta voit esittää kysymyksiä, jotka liittyvät matkustusturvallisuuteen tai Suomen ulkomailla sijaitsevien edustustojen ja ulkoministeriön konsulipalveluihin.

Kiireellisissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä Suomen suurlähetystöön Wienissä tai Tirolin kunniakonsulaattiin. Virka-ajan ulkopuolella neuvoo ulkoministeriön päivystyskeskus hätään joutuneita Suomen kansalaisia joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteystietoja:

Österreichischer Rundfunk (ORF), Itävallan yleisradioyhtiö

ORF TIROL(Linkki toiselle web-sivustolle.)
RADIO Ö3(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Polizeiinspektion Seefeld
Münchnerstraße 828, 6100 Seefeld/Tirol
+43 59133 7124-100
[email protected]


POLIZEI TIROL(Linkki toiselle web-sivustolle.)
TWITTER POLIZEI TIROL(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Suomen suurlähetystö Wien
+43 1 5350367-77

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ WIEN
OHJEET HÄTÄTILANTEIDEN VARALLE
NETTIKONSULI(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Ulkoministeriön päivystyskeskus 24/7
+ 358 9 160 55555
[email protected]

Suomen kunniakonsulaatti Tirolissa 
+43-512-52 094

TURVALLISTA MATKAA!