Team Finland -verkosto Venäjällä

Team Finland -verkosto(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster) edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja suomalaisten yritysten kansainväliseen menestymiseen. Verkostomainen toimintatapa tehostaa viennin ja investointien edistämiseen kohdistettavien julkisten resurssien käyttöä ja parantaa yrityksille tarjottavien palvelujen laatua. 

Team Finland -yhteyshenkilöt Venäjällä

Venäjän Team Finland -verkoston puheenjohtaja on Suomen Moskovan-suurlähettiläs. Verkoston koordinaattori on Moskovan-suurlähetystön taloussuhteiden yksikön esimies. Lisäksi Venäjällä ulkoministeriön edustustoista toimivat Suomen Pietarin-pääkonsulaatti sekä sen alaiset toimipisteet Petroskoissa ja Murmanskissa.

Team Finland –palveluita antavat myös Suomalais-venäläinen kauppakamari(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster), Business Finland(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster) ja Finnvera(Länk till en annan webbplats.). Suomalais-Venäläinen kauppakamari vastaa yritysten Venäjän vientiä ja kansainvälistymistä edistävistä julkisrahoitteisista export-palveluista. Business Finland hoitaa Venäjällä matkailuun, Suomeen suuntautuviin investointeihin ja innovaatioyhteistyöhön liittyviä tehtäviä. Pietarissa toimii Suomen Pietarin-instituutti(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster), jonka tehtävänä on edistää suomalaista kulttuurivientiä Venäjälle.

 1. Maajohtaja:
  Suurlähettiläs Antti Helanterä
  Suomen suurlähetystö, Moskova 
   
 2. Maajohtaja, vastuualueena Luoteis-Venäjä:
  Edustuston päällikkö Sannamaaria Vanamo
  Suomen Pietarin-pääkonsulaatti
   
 3. Moskovan-suurlähetystön yhteyshenkilöt:
  Lähetystöneuvos Santeri Eriksson
  Suomen suurlähetystö, Moskova 
  +7 915 380 0900
  [email protected]

  Koordinaattori Nelly Meer
  Suomen suurlähetystö, Moskova
  +7 915 470 0896
  [email protected]
   
 4. Pietarin pääkonsulaatin yhteyshenkilö:

  Team Finland -vastaava Henri Riihimäki
  Suomen Pietarin-pääkonsulaatti
  + 7 921 872 9313
  [email protected]
   
 5. Petroskoin-toimipisteen yhteystiedot:
  [email protected]
   
 6. Murmanskin-toimipisteen yhteystiedot:
  [email protected]  

Venäjän Team Finland -verkoston yhteystietoja: