Suomen suurlähetystö Moskovassa etsii korkeakouluharjoittelijoita

Suomen suurlähetystö Moskovassa etsii korkeakouluharjoittelijoita

Harjoittelija avustaa Suomen Moskovan-suurlähetystön poliittisen, taloussuhteiden tai maakuvayksikköjen tehtävissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat raportoinnissa sekä vierailu-, matka-, kokous- ja tapahtumavalmisteluissa avustaminen.

Tehtävien painottuminen eri sektoreille selkiytyy valinnan edetessä, mutta tavoitteena on kuitenkin tutustuttaa harjoittelija mahdollisimman laajasti edustuston työkenttään ja toimintaympäristöön. Suurlähetystö pystyy tarjoamaan mielekkäitä tehtäviä ja merkittävää kokemusta Venäjästä kiinnostuneelle, kielitaitoiselle harjoittelijalle.

  • Ajankohta ja kesto: Kolmen kuukauden harjoittelu sopimuksen mukaan aikavälillä 1) huhti-kesäkuu, 2) elo-lokakuu tai 3) loka-joulukuu 2020
  • Työn luonne: Kokoaikatyö
  • Palkka: 1236 euroa/kk
  • Harjoittelijoiden määrä: 3

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Harjoittelu edellyttää yliopiston/oppilaitoksen tuen. Todistus myönnetystä tuesta tulee liittää hakemuksen. Oppilaitoksen rahoitustuen tulee olla noin 1000 euroa/kk. Kolmas kuukausi kokonaan työnantajan kustantamana mahdollinen. Suurlähetystö ei maksa matkoja eikä asuntoa, mutta antaa vinkkejä asunnon etsimisessä. Harjoittelijan tulee ottaa omalla kustannuksellaan matkavakuutus.

Ilmoituksen lisätiedot: Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa sähköpostitse hallinnollisen yksikön esimies Tuomas Kinnunen ([email protected]). Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään viimeistään perjantaina 17.1.2020 klo 17.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Ulkoministeriö ja Moskovan suurlähetystö käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Suurlähetystö ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja. Hakemalla harjoittelupaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.