Sähköposti [email protected]
Puhelin +47 2212 4900

Kunniakonsulaatit täydentävät Suomen edustustoverkkoa.

Päivystys 24/7
+358 9 1605 5555
[email protected]

Ulkomailla hädässä olevien suomalaisten avustaminen. Ei viisumitiedusteluja. Puhelut tallennetaan.

angle-left Musiikkinäytelmä Rakkauden kaikuja kalliossa

Musiikkinäytelmä Rakkauden kaikuja kalliossa

27. – 28.7.2019

Sør-Varangerin Pykeijan kylässä

Teatteri ,

Suomalais-norjalaista yhteiseloa kantaesityksenä Pykeijassa

 

 

Norjan Sør-Varangerin Pykeijan kylässä esitetään heinäkuun lopussa alueen historiasta kertova musiikkinäytelmä Rakkauden kaikuja kalliossa. Näytelmän ohjaa palkittu käsikirjoittaja-ohjaaja Arto Myllärinen.

 

"Pikku-Suomeksikin nimettyyn Jäämeren rannan norjalaiskylään saapui paljon asukkaita Suomesta nälkää pakoon jo 1800-luvulla. Maahanmuuttajiin kohdistuneet ennakkoluulot, koti-ikävä ja toiseuden tuntemukset ovat seuranneet ihmisiä kautta aikojen, aivan kuten kielirajat ylittävä yhteisymmärrys ja halu jakaa omastaan hädässä oleville", Myllärinen pohtii.

 

Tekijäkaartissa on laulajia ja näyttelijöitä Suomesta, Norjasta ja Saksasta, muun muassa Mathilde Salmi Marjavara, Jørgen Backer, Vilja Riutamaa, Miina Sanila, Kaisja Semenoja ja Reetta Hulmi. Poikkeuksellisessa projektissa myös oopperan ja teatterin ammattilaiset ovat mukana talkoilla.

 

Näytelmä on suomenkielinen, mutta siinä kuullaan myös norjaa ja Ruijan murretta. Esitykset kylän vanhassa kirkossa sijoittuvat Pykeijan kesän kohokohtaan, kalafestivaalien ja BugeFest-musiikkifestivaalien päätteeksi.

 

 

 

Näytökset Pykeijassa

27.–28.7. la ja su klo 13 ja 18

Liput (sisältää käsiohjelman) 25 € netin kautta ja ovelta

www.pykeijanystavat.fi

Edustusto sosiaalisessa mediassa