Team Finland Norjassa

Team Finland on yhteistyötä ja voimavarojen tehokkaampaa hyödyntämistä Suomen ja suomalaisten yritysten hyväksi. Tavoitteena on tehdä Suomesta edelläkävijä muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä.

Team Finlandin ytimen muodostavat valtioneuvoston kanslia, ulkoministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot kotimaassa ja ulkomailla. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä useiden talouselämän sekä kulttuuri- ja koulutusalan toimijoiden kanssa. Team Finland toimii ennakoivasti, ketterästi ja laadukkaasti.

Team Finland -yhteyshenkilöt Norjassa

Koordinaattori:
Vanhempi neuvonantaja Laura Piitulainen
Puh. +47 2212 4918, +47 9909 9590
Suomen suurlähetystö, Oslo
laura.piitulainen(a)gov.fi

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Teemu Tanner

Team Finland -toimijat Norjassa

Team Finland -verkoston tavoitteet Norjassa

Norjan Team Finlandin tavoitteena on kehittää ja monipuolistaa valtaosin myönteistä Suomen maakuvaa Norjassa järjestämällä erilaisia tapahtumia sekä toimittaja- ja asiantuntijavierailuja ja tapaamisia. Maakuvan ydinajatus on tieto- ja taitopohjaltaan rikas naapurimaa, joka pystyy ja haluaa toimia Norjan kanssa yhdessä niin rajanaapurina kuin laajemmissa yhteyksissä.

Suomi-tiimi haluaa edistää suomalaisten yritysten ja tuotteiden pääsyä Norjan markkinoille sekä vahvistaa norjalaisten käsitystä Suomesta osaavana yhteistyökumppanina etenkin arktisella alueella.

Tavoitteena on myös saada norjalaiset yritykset ja sijoittajat kiinnostumaan Suomen markkinoista.