Katja Eriksen aloitti Business Finlandin Norjan toimistossa

Katja Eriksen aloitti tammikuussa Business Finlandin Norjan toimiston vanhempana neuvonantajana. Business Finlandin toimisto sijaitsee suurlähetystörakennuksessa ja Katjasta tuli nyt Team Finland Norjan tuorein kasvo. Katjan kanssa työskentelee lisäksi sekä Finnveraa että Business Finlandia edustava kaupallinen neuvos Jukka Suokas(Linkki toiselle web-sivustolle.). Tervetuloa tiimiin Katja!

Katja Eriksen ja taustalla Oslon oopperatalo.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Autan suomalaisia Norjan markkinoille pyrkiviä PK-yrityksiä. Keskitymme meriteollisuuteen, öljy- ja kaasuteollisuuteen, cleantechiin sekä terveyssektoriin. Tavoitteenani on myös rakentaa verkosto näitten alojen avainhenkilöistä Norjassa.

Minkälainen on aiempi työkokemuksesi? 

Valmistuin Turun Kauppakokorkeakoulusta 2001, ja olen työskennellyt ulkomailla vuodesta 1999 lähtien. Osloon muutin 2001 ja olen työskennellyt markkinoinnin ja projektijohtamisen parissa ohjelmistoalalla sekä meriteollisuuden parissa että öljy- ja kaasusektoreilla. Aiempia työnantajiani on mm. Wilhelmsen Ship Service, DNV GL – digital solutions, Mamut ASA sekä Seven Seas. Tärkeimpiä työtehtäviäni on ollut myyntikontaktien luominen digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja nettisivujen haun optimoinnin sekä tapahtumien järjestämisen kautta.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Tykkään joogasta ja lukemisesta – kunhan saan lukurauhaa kiireisiltä lapsiltani. Norjassa asuessa ulkoilmasta pitää nauttia, joten viikonloppuisin käymme talvisin usein yhdessä perheen kanssa hiihtämässä tai luistelemassa. Kesäisin nautimme Oslo-vuonon tarjoamista mahdollisuuksista.

Katjan yhteystiedot:

katja.eriksen(a)businessfinland.fi