Vierailut edustustoon

Euroopan unionin neuvoston vierailijakeskus. Copyright: European Union
Euroopan unionin neuvoston vierailijakeskus.

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa ottaa vastaan vierailuryhmiä ja kertoo mielellään edustuston toiminnasta sekä yleisesti Euroopan unionin työstä. Vierailuryhmiä ottavat vastaan ensisijaisesti viestintätiimin jäsenet. Jos olet kiinnostunut tulemaan kuulemaan lisää työstämme Brysselissä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Suosittelemme vierailuryhmiä tutustumaan myös EU:n toimintaan neuvoston uudessa vierailijakeskuksessa. Alla lisätietoa keskuksen toiminnasta.

Euroopan unionin neuvoston vierailijakeskus

Vierailijakeskus tarjoaa audiovisuaalisen kierroksen neuvoston historiaan ja jokapäiväiseen työhön. Keskuksessa on kirjallista materiaalia, esittelyvideoita ja leikkimielisiä testejä neuvoston työhön liittyen eri kielillä, myös suomeksi ja ruotsiksi.

Keskus on avoinna arkisin klo 10.30–16.00. Ohjattuja vierailijaryhmiä otetaan vastaan arkisin klo 09.00-11.00 ja 13.30-16.00. Ryhmät voivat halutessaan tilata suomenkieliseltä oppaalta esityksen haluamastaan aiheesta (esim. Suomen puheenjohtajakausi) tai vierailla itsenäisesti vierailijakeskuksessa, jolloin opasta ei tarvita. Halutessaan ryhmät voivat tilata myös lyhyen opastetun kierroksen neuvoston toimitiloissa.

Käynti vierailijakeskuksessa on maksuton. Vierailukeskus sijaitsee Justus Lipsius -rakennuksessa, jonka osoite on Rue de la Loi 175, 1048 Bryssel, Belgia. 

Akkreditoitumisohjeet

Alle 20 henkilön ryhmät

Alle kahdenkymmenen henkilön ryhmät rekisteröityvät niin sanotulle henkilökohtaiselle tutustumiskäynnille. Rekisteröityminen on tehtävä vähintään 9 päivää / 7 työpäivää tai enintään kaksi kuukautta ennen vierailun ajankohtaa. Varaus suositellaan tekemään kuitenkin hyvissä ajoin, esimerkiksi 2 viikkoa ennen vierailua mahdollisten poikkeustilanteiden varalta.  Tarkemmat ohjeet, kalenterin sekä rekisteröitymislomakkeen löydät tästä linkistä(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Yli 20 henkilön ryhmät

Yli kahdenkymmenen henkilön ryhmien tulee rekisteröityä kolme kuukautta ennen vierailun ajankohtaa. Tarkemmat ohjeet sekä rekisteröitymislomakkeen löydät tästä linkistä(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Euroopan unionin neuvoston vierailijakeskukseen liittyen voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].