Tunisin suurlähetystö hakee palvelukseensa määräaikaista konsulipalveluvirkailijaa maahantulotehtäviin

Kiinnostavatko sinua monipuoliset konsulipalveluvirkailijan tehtävät aurinkoisessa Tunisissa?

Tunisin suurlähetystö hakee palvelukseensa konsulipalveluvirkailijaa hoitamaan maahantuloasioihin liittyviä tehtäviä määräaikaiseen työsuhteeseen 01.08.2024 alkaen 30.06.2025 saakka tai sopimuksen mukaan. Työsopimukseen sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

Suurlähetystön monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia maahantuloasioita hoitava konsulipalveluvirkailija työskentelee osana suurlähetystön konsulipalvelutiimiä ja hänen keskeiset työtehtävänsä ovat:

  • viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittely (ml. käsittelyyn liittyvät haastattelut)
  • osallistuminen konsulipalveluiden asiakaspalveluun sekä asiakastiedusteluihin vastaaminen sähköpostitse ja puhelimitse
  • avustavat tehtävät konsuliasioissa
  • tarvittaessa avustaminen hallinnollisissa tehtävissä
  • edustuston päällikön muut määräämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja erinomaista suomen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää englannin ja mielellään myös hyvää ranskan kielen taitoa. Tehtävään valittavalta edellytetään myös tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arabian kielen välttävästäkin taidosta on etua.

Konsulipalveluvirkailijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimiseen yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa monikulttuurisessa työympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös ainakin tyydyttäviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi konsulipalveluvirkailijalta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä.

Aiempi kokemus konsulipalvelutehtävistä, erityisesti maahantuloasioiden hoitamisesta Suomen edustustoissa katsotaan eduksi. Myös aiempi kokemus työskentelystä valtionhallinnon organisaatioissa katsotaan eduksi. Tehtävään valitun henkilön koulutus tapahtuu työn ohessa Suomen Tunisin suurlähetystössä.

Tehtävän työsuhteeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän ehtoja ja Tunisian lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon. Tehtävän palkka määräytyy paikallisen palkkatason mukaan.

Miten haen?

Suomenkielinen vapaamuotoinen hakemus, CV sekä suositukset pyydetään lähettämään erillisinä .pdf tiedostoina 10.07.2024 mennessä osoitteeseen sanomat.tun(a)gov.fi, otsikkokenttään merkintä KONSULIPALVELUVIRKAILIJA (etunimi sukunimi).

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa konsulipalveluvastaava Tiina Martins. Asiaa koskevat tiedustelut pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen sanomat.tun(at)gov.fi

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta hakijoiden tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta http://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.