Suurlähetystö hakee määräaikaista hallintovirkailijaa (talous-, tieto- ja yleishallinto)

Suomen Tunisin suurlähetystö etsii hallintovirkailijaa talous- ja yleishallintotehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu, hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää viimeistään 23.4.2023.

Suomen Tunisin suurlähetystö hakee määräaikaista hallintovirkailijaa, jonka päätehtävänä on avustaa edustuston talous-, tieto- sekä yleishallintotehtävissä.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä yhdeksi vuodeksi 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimukseen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hallintovirkailijan keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • Taloushallintotehtävät, ml. edustuston maksuliikenne, kirjanpito, määrärahaseuranta

  • Yleishallintotehtävät, ml.  matkasihteerin tehtävät, kiinteistönhallinto, hankinnat

  • Tietohallintotehtävät, ml. asiakirjaliikenne, kuriiriposti, ATK-varapääkäyttäjyys

  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja toivotaan soveltuvia opintoja sekä kokemusta taloushallinnosta. Suomen, englannin sekä ranskan kielen taito on tehtävässä välttämätön. Arabian kielen taito katsotaan hakijan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä sekä taitoa ja kiinnostusta omaksua nopeasti suuria määriä uutta tietoa ja mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, tarkkuutta, vastuunkantoa sekä kykyä toimia joustavasti työyhteisön jäsenenä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävän työsuhteeseen sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän ehtoja ja Tunisian lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon. Tehtävän palkka määräytyy paikallisen palkkatason mukaan.

Miten haen?

Suomenkielinen vapaamuotoinen hakemus, CV sekä suositukset pyydetään lähettämään erillisinä .pdf tiedostoina 23.4.2023 mennessä osoitteeseen suvi.saarinen(a)formin.fi, otsikkokenttään merkintä HALLINTOVIRKAILIJA, talous- ja yleishallinto (etunimi sukunimi). Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa konsulipalvelu- ja hallintovastaava Suvi Saarinen.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta http://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.