Suomen Pietarin-pääkonsulaatin Murmanskin-toimipiste hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa hoitamaan maahantuloasioita

Suomen Pietarin-pääkonsulaatin Murmanskin-toimipiste hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään 31.3.2023 asti, jatko on mahdollinen. Tehtävä on asemamaasta palkatun tehtävä, eli työntekijä on työsuhteessa suoraan pääkonsulaatin Murmanskin-toimipisteeseen. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan työn ohessa Murmanskin-toimipisteessä ja etäyhteyksin sekä tarvittaessa ulkoministeriössä Helsingissä.

Konsulipalveluvirkailijoiden päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely sekä asiakaspalvelu ja hakijoiden haastattelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävien hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen sekä hyvää venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Odotamme myönteistä asiakaspalveluasennetta, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja erityisesti viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavan työyhteisön Suomen pohjoisimmassa diplomaattiedustustossa!

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja antaa varakonsuli Eija Roos ([email protected]). Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 24.7.2022 sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkalija/Murmansk”. Hakemusviestin ei tulisi olla kooltaan suurempi kuin 1 MB.