Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Moskovan edustusto muuttaa Moskovan suurlähetystön tiloihin

Pokrovski bulvarilla sijaitsevan toimiston viimeinen aukiolopäivä on 28.1.2020 ja uusi toimisto aukeaa maanantaina 3.2.2020 Suomen Moskovan-suurlähetystön tiloissa osoitteessa Kropotkinskij pereulok 15/17.

SVKK:n(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan) Moskovan edustuston tärkein tehtävä on tuoda suomalaisyrityksiä niin Moskovaan kuin muillekin Venäjän alueille. Suomalaisten yritysten potentiaalisia asiakkaita ja mahdollisuuksia on eri puolilla Venäjää, minkä vuoksi Kauppakamarin edustustot löytyvät myös Pietarista ja Jekaterinburgista.

– Suomalais-Venäläinen kauppakamari on suurlähetystölle keskeinen kumppani Venäjällä. Ennen muuta SVKK:n muutto suurlähetystön tiloihin tiivistää ja sujuvoittaa jo ennestään hyvää yhteistyötämme. Päätavoitteena tietysti on, että tämä näkyy suomalaisille yrityksille entistä parempina ja tehokkaampina palveluina Venäjän markkinoilla toimittaessa. Sen eteen tulemme tekemään työtä nimenomaan yhdessä, sanoo Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari tekee viranomais- ja yritysverkostoyhteistyötä tärkeiden Venäjän kaupunkien ja alueiden kanssa. Erityisen kiinteät suhteet ovat Moskovan kaupungin, Moskovan alueen, Pietarin kaupungin, Leningradin alueen, Tatarstanin, Jekaterinburgin kaupungin sekä Sverdlovskin alueen kanssa.

– Olemme yksi vahvimmista suomalaisen liike-elämän toimijoista Venäjällä. Olen iloinen siitä, että lähes päivittäinen yhteistyömme tiivistyy entisestään, kun toimistomme avautuu nyt suurlähetystön tiloissa, sanoo SVKK:n Venäjän maajohtaja Jukka Huuhtanen.

Lähde: SVKK.fi