Suurlähetystö hakee työelämävalmennettavaa tai korkeakouluharjoittelijaa

Suomen suurlähetystössä Budapestissa on vapaana työelämävalmennettavan/korkeakouluharjoittelijan tehtävä alkuvuonna 2013.

Työelämävalmennettavan/harjoittelijan tehtäviin kuuluvat muun muassa
 edustuston lehdistöseuranta
 raportoinnissa sekä ohjelma- ja vierailujärjestelyissä avustaminen
 tausta-aineistojen laatiminen
 erikseen määrättävät selvitys- ja kirjoitustehtävät



Harjoittelijana toimiminen edellyttää sujuvaa kirjallista ilmaisua suomeksi, sillä suuri osa työtehtävistä liittyy raportointiin ja lehdistökatsausten laadintaan. Lisäksi edellytämme hyvää unkarin ja englannin kielen hallintaa sekä hyviä perusvalmiuksia tietotekniikan käyttöön. Kiinnostus yhteiskunnallista kehitystä ja Unkarin ajankohtaisia asioita kohtaan lasketaan eduksi.

Harjoittelijan olisi huolehdittava harjoittelun rahoituksen löytämisestä itse. Jos korkeakoulun rahoitusosuus on kuitenkin vain 2 kk, suurlähetystö voi harkita kolmannen kuukauden rahoittamista omista varoistaan.

HUOM! Työelämävalmennus on työ- ja elinkeinoministeriön termi harjoittelusta, jossa työtön työnhakija kehittää taitojaan harjoittelussa työttömyyspäivärahan tai työmarkkinatuen turvin. Lisätietoa työelämävalmennuksesta on saatavilla työ- ja elinkeinotoimiston Internet-sivuilla(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

HUOM: Työelämävalmennus tukimuotona näillä näkymin päättyy vuoden 2013 alussa, joten 3-6 kuukauden työelämävalmennuksen tulisi alkaa viimeistään 31.12.2012.

Tiedustelut ja yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen [email protected].