Suomen suurlähetystö Budapestissa hakee osa-aikaista kiinteistöavustajaa/autonkuljettajaa

Suomen suurlähetystö Budapestissa hakee osa-aikaista kiinteistöavustajaa/autonkuljettajaa. Säännöllinen työtuntimäärä voi vaihdella viikoittain, mutta on keskimäärin 20 h/vk. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään kuuluu mm.

  • suurlähetystökiinteistön hoidossa avustaminen (mm. sopimukset paikallisten toimijoiden kanssa, piha-alueen puhtaanapito)
  • avustaminen tilaisuuksien järjestämisessä
  • erilaiset kuljetustehtävät ja lähetin tehtävät
  • suurlähetystön autojen huolto ja kunnossapito yhteistyössä toisen autonkuljettajan kanssa
  • muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä on soveltuva koulutus/kokemus kiinteistön hoitoon liittyvistä osa-alueista. Ennen kaikkea kokemus tarjouspyyntö/sopimusprosesseista on hyödyksi. Tehtävän hoitaminen vaatii myös koeteltua ajotaitoa sekä englannin ja unkarin kielen taitoa. Hakijalta vaaditaan myös stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Lisäksi henkilöltä edellytetään huomattavaa joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoa saattaa olla myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä toisinaan lyhyellä varoitusajalla.

Vapaamuotoiset englanninkieliset hakemukset tehtävään palkkatoiveineen toivomme perjantaihin 23.3.2018 mennessä sähköpostitse ([email protected]) tai postitse osoitteeseen Embassy of Finland, 1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/a. Otsikkokenttään/kuoreen merkintä: ”Hakemus autonkuljettajan tehtävään”.

Lisätietoja: taloushallintoassistentti Pirjo Mészáros (suomeksi, englanniksi tai unkariksi) puh. +36 1 279 2516.