Avoin työpaikka - Ammattikorkeakouluharjoittelija yhteishallintoon

Avoin työpaikka - Ammattikorkeakouluharjoittelija yhteishallintoon

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa Brysselin edustustojen yhteishallintoon 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan (ajoituksessa huomioidaan tarvittaessa Covid-19-tilanne). Harjoittelun kesto on noin 5kk.

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa Brysselin edustustojen yhteishallintoon syksylle 2021 Brysseliin

ULKOMINISTERIÖ

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Brysselin edustustojen yhteishallinto

TOIVOTTU HARJOITTELUAJANKOHTA:

Aloitus 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan (ajoituksessa huomioidaan tarvittaessa Covid-19-tilanne), harjoittelun kesto n. 5kk.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Harjoittelija työskentelee Suomen Brysselin edustustojen (Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa, Suomen suurlähetystö, Suomen erityisedustusto Natossa) yhteishallinnossa ja avustaa yleishallintotiimiä muun muassa yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös harjoittelijoiden hallinnollisen perehdytyksen ja tuen kehittämisessä avustaminen sekä muiden hallinnollisten prosessien kehittämistyössä tukeminen. Koronatilanteen salliessa työtehtäviin kuuluu myös osallistuminen fyysisten työhyvinvointi- ja henkilöstötilaisuuksien järjestämiseen. Tehtävä tarjoaa harjoittelijalle monipuolisen tehtävänkuvan myötä kattavan kuvan edustustojen hallinnollisista tehtävistä sekä erinomaisen näköalapaikan Suomen valtionhallintoon ja EU:n toimintaan. Harjoittelu toteutetaan läsnätyönä kansliatiloissa sisältäen mahdollista etätyötä Belgiassa.

TOIVOTTU OPINTOTAUSTA JA OPINTOJEN VAIHE:

Tehtävä soveltuu parhaiten opintojensa loppuvaiheessa olevalle ammattikorkeakouluopiskelijalle.  Soveltuvia opintoja ovat esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alan tradenomi-opinnot.

KIELITAITOVAATIMUKSET:

Edellytämme harjoittelijalta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ranskan kielen hyvä tuntemus ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

MUUT OMINAISUUDET JA OSAAMISVAATIMUKSET:

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Harjoittelijan toivotaan olevan oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen sekä innokas oppimaan uutta. Kansainvälinen opiskelu- ja harjoittelukokemus lisäävät valmiuksia osallistua nopeatempoiseen ja laaja-alaiseen työhön. Hyvät sosiaaliset kyvyt auttavat uusiin verkostoihin sopeutumisessa.

ASUNTO:

Brysselissä on yleensä hyvin tarjolla lyhytaikaisia vuokra-asuntoja. Edustusto ei osallistu asunnon etsintään.

RAHOITUS:

Edustusto tekee harjoittelijan kanssa työharjoittelusopimuksen. Harjoittelijan tulee saada harjoittelua varten rahoitus oppilaitokseltaan. Edustusto ei maksa harjoittelijalle palkkaa tai muuta korvausta harjoittelujakson ajalta. Lisäksi harjoittelija maksaa matkansa, matkavakuutuksensa ja asumiskustannuksensa itse.

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja työn sisällön ja muiden kysymysten osalta antaa [email protected].

Pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen, CV:n ja todistuksen rahoitustuesta ’AMK-harjoittelija yhteishallinto’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy 13.6.2021. Haastattelut järjestetään etäyhteyden välityksellä.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).