Avoin tehtävä: Assistentti

Avoin tehtävä: Assistentti

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa Brysseliin sektoriassistenttia (liikenne ja televiestintä, energia, koulutus ja kulttuuri sekä Ahvenanmaa) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 07.02.2022 – 06.02.2023 tai sopimuksen mukaan.

Käsi tietokoneen hiirellä työpöydän päällä. Kuva otettu vaakatasosta pöydän tasolta.

Assistentin tehtäviin kuuluu edustuston COR I-sektorin (TTE: liikenne, televiestintä ja energia, EYCS: koulutus ja kulttuuri, sekä Ahvenanmaa) kuuden henkilön virkahenkilötiimin avustaminen. Pääasialliset tehtävät ovat kokous-, seminaari- ja tapaamisjärjestelyt, kalenterinhallinta, EU-instituutioiden ja ministeriöiden välinen asiakirjaliikenne, ministerineuvostojen kokousten käytännön valmistelut, yhteydenpito ja tiedonvaihto EU-instituutioiden ja ministeriöiden välillä sekä hallinnolliset tukitoimet kuten matka- ja edustustyöjärjestelyt sekä vierailujärjestelyt.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja ranskan kielen tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen assistenttityön ja mukavan työyhteisön kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2700 - 2800e/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävän nykyinen haltija, assistentti Veera Hakkarainen ([email protected], puh. +32 472 90 60 57). Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja työsuhteen ehtojen osalta voi kysyä [email protected].

Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Assistentti TTE EYCS AHV’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy maanantaina 10.1.2022.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).