Avoimet työpaikat - COPS-assistentti

Avoimet työpaikat - COPS-assistentti

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa assistenttia COPS-suurlähettiläälle (Poliittisten ja turvallisuusasioiden komitea) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 28.10.2020 - 27.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Assistentin tehtäviin kuuluu COPS-suurlähettilään ja COPS-tiimin virkamiesten avustaminen. Pääasialliset työtehtävät ovat COPS-suurlähettilään kalenterin ylläpito ja tapaamisjärjestelyt ja virkamiestiimin avustaminen mukaanlukien edustustilaisuuksien järjestäminen, poliittisten ja turvallisuusasioiden komitean työhön liittyvä asiakirjaliikenne sekä komitean työhön liittyvät muut hallinnolliset tehtävät, puolustusneuvostokokousten käytännön järjestelyt, vierailuohjelmien järjestäminen Suomesta tuleville delegaatioille, matka- ja kokousjärjestelyt ja muut päällikön määräämät tehtävät

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen. Ruotsin ja ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme oma aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat palvelussuhteen ehtoja esittelevän infopaketin, lähetäthän pyynnön sähköpostilla osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle tietopaketin.

Lisätiedot työn sisällön osalta assistentti Anna Roininen, [email protected], + 32 473 52 78 05 ja työsuhteen ehtojen osalta hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raija Stenberg, [email protected], + 32 473 52 73 01.  

Vapaamuotoinen hakemus (ml. ansioluettelo ja suosittelijoiden yhteystiedot) - OTSIKOLLA Assistentti COPS - pyydetään toimittamaan viimeistään 11.10.2020 sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).