Työharjoittelu Suomen Kairon suurlähetystössä

Kairon suurlähetystö hakee konsuli- ja maahantulotiimiin ammattikorkeakouluharjoittelijaa mielenkiintoiseen ja monikulttuuriseen toimintaympäristöön 1.5.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan) viideksi tai kuudeksi kuukaudeksi.

Työtehtäviin kuuluu osallistuminen suurlähetystön maahantulo- ja passiasioiden asiakaspalveluun sekä suurlähetystön muun toiminnan avustaminen ja tukeminen.

Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:

- Osallistuminen passi ja maahantuloasioiden (viisumi ja oleskelulupa) asiakaspalveluun 
- Viisumi- ja oleskelulupasioiden käsittely
- Avustaminen asiakasviestinnässä 
- Avustaminen asiakirjahallinnossa ja muissa tukitehtävissä
- Muut esimiehen erikseen määräämät tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Haemme harjoittelijaa, jolla on koulutusalanaan esim. ”Johdon assistenttityön ja kielten koulutus tai Liiketalouden koulutus” tai muuten tehtävien suorittamisen kannalta soveltuva opintotausta. Etusijalle katsotaan opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 20.3.2019 mennessä osoitteeseen [email protected] sähköpostin aiheena ” KAIRO, konsulitiimin harjoitteluhakemus”. Lisätietoja tehtävästä antaa konsuli Sargit Salakari, [email protected], puhelin + 20(0)2 2736 3722.