SUURLÄHETYSTÖN ASIAKASPALVELU ON OSITTAIN SULJETTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. Hätätapauksissa voit ottaa yhteyttä Ulkoministeriön päivystyskeskukseen +358 9 1605 5555 tai [email protected] Suomen passiasioissa ajanvarauksia voi tehdä varausjärjestelmän kautta.

Maanantai ja tiistai

klo: 09.00-12.00

Asiakkaita palvellaan passi-, henkilöllisyystodistus-, oleskelulupa- ja muissa konsuliasioissa ajanvarauksella. Tapaamisaika varataan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan). Oleskelulupahaastattelu ja DNA testi -ajat tulee varata sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Konsuli- ja maahantulopalveluiden puhelinaika on ma-ke klo: 14.-16.00.

Viisumiasiat

Schengen-viisumin hakeminen ja ajanvaraus viisumikeskuksen kautta (VFS Global): Viisumikeskukset Egyptissä(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Viisumin käsittely on ulkoistettu viisumikeskukseen (VFS Global). Kaikki tiedustelut viisumiasioissa +20 2333 23 013 tai [email protected].

Viisumihakemus on jätettävä hyvissä ajoin ennen matkaa. Egyptin ja Sudanin kansalaisten hakemusten käsittely kestää vähintään kaksi viikkoa. Viisumihakemus täytyy jättää viisumikeskukseen henkilökohtaisesti.

Mikäli ette ole Egyptin tai Sudanin kansalainen, olettehan yhteydessä suurlähetystöön ennen kuin teette ajanvarauksen oleskelulupa- tai viisumihakemuksen jättöä varten.